Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Doszły mnie słuchy że ma powstać(Bądz już powstaje) nowe anime z serii Onegai które ma nosić tytuł Onegai Friends.Nie znalazłem żadnych konkretnych informacji o tej serii.Może ktoś wie coś na ten temat?
Stare informacje to co powstało to CD Drama czylinagrane głosy na CD. O Anime narazie nic nie słychać ;]
A co to za głosy?? (głupie pytanie ale nigdy nie spotkałem sie z żadną CD Dramą):D
taaa nie tylko ciebie doszły taki słuchy:P, ja już o czymś takim czytałem w Mangazynie (jak był;p)... też czekam na ciąg dalszy trylogii onegai***
A co to za głosy?? (głupie pytanie ale nigdy nie spotkałem sie z żadną CD Dramą):D
Wyobraz sobie normalne anime ale bez obrazu. Cos jak sluchowisko radiowe.
Właśnie miłe wieści do mnie dotarły. Kolejna odsłona serii Onegai się szykuje??[yahoo][yahoo][yahoo]Jak miło[okej]Szczerze mówiąc już się doczekać nie mogę, a od przeszło lutego znoszę jajo przez jeden live-action(dokładnie Saikano), teraz jeszcze Onegai - cudownie:D:D To się ucieszyłem na taką miła wieść. Czekanie się opłaci, mówię wam.
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-05-01 23:30:24)
Nuito: Nie ciesz się tak, gdyż jesteś w błędzie. Tak jak już pisali koledzy wyżej, Onegai Friends to Drama CD i jak na razie na tym poprzestano. EOT.
Właśnie miłe wieści do mnie dotarły. Kolejna odsłona serii Onegai się szykuje??[yahoo][yahoo][yahoo]Jak miło[okej]Szczerze mówiąc już się doczekać nie mogę, a od przeszło lutego znoszę jajo przez jeden live-action(dokładnie Saikano), teraz jeszcze Onegai - cudownie:D:D To się ucieszyłem na taką miła wieść. Czekanie się opłaci, mówię wam.
A wiesz skąd można dorwać tego Saikano Live-Action? Też tego szukam, a mam tylko trailer.
Ja również posiadam tylko trailer, z całym filmem ciężko, bo jeszcze tego nie ma nigdzie i kto wie kiedy się pojawi. Oby jak najszybciej
Szkoda że tylko Drama CD to jest A już myślałem że znowu sobie pooglądam jakąś zakochaną pare którą podgląda Morino Ichigo gdzie w miłosny nastrój wprowadzają zakochani Mizuho-Sensei i Kei i są też momenty (prawie w każdym odcinku ) Ecchi.Uwielbiam taką mieszanke
Strony 1