Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
no własnie. przed chwilą włączyłem sobie MTV niemieckie, patrzę a tu ghost in the shell sie zaczyna heh dobre co nie? nie wiem który ep ale własnie leci. włączcie sobie to może jeszcze zdążycie.
coz, jesli chodzi o niemiecki MTV, to zawsze uraczylo mnie fajnymi animcami zawsze cos puszczaja na okraglo szkoda tylko ze szwargocza po "szwabsku" : P ja tak dawno nie uczylam sie niemieckiego i wogole, stracilam serce do tego jezyka ^^"" to i owo rozumialam, no ale, coz, jak ogladac to wole albo z eng albo pl : D hehehe
hehe co prawda to prawda. też ale w sumie oglądając po niemiecku nie przeszkadzało mi za bardzo. dało się oglądać ale w pierwszej chwili byłem zaskoczony, że takie cuś w telewizji leci i to jeszcze na MTV
niestety ja tez mam tylko polska MTV... ale za to tu leci South Park
Dla tych którzy niewiedzą.
Pierwsza seria GITS już sie skończyła. Od zeszłego tygodnia jest emitowana seria druga o 23.00, oraz o 23.30 uwaga, uwaga... Gantz (prawdopodobnie w wersji nieocenzurowanej). Nie mam czasu obejrzeć na kompie to obejrze w telewzji .
Dla tych którzy niewiedzą.
Pierwsza seria GITS już sie skończyła. Od zeszłego tygodnia jest emitowana seria druga o 23.00, oraz o 23.30 uwaga, uwaga... Gantz (prawdopodobnie w wersji nieocenzurowanej). Nie mam czasu obejrzeć na kompie to obejrze w telewzji .
Masz na myśli SAC 2 ??? przed chwilą sprawdzałem ich telegazete i pisało Gost In The Shell:Stand Alone Complex . To chyba ostatni odcinek pierwszej serii (jutro o 23:00 ):P.
A co do anime na niemieckich stacjach , to w wakacje 2 lata temu tylko dzięki vivie i rtl2 nauczyłem się niemieckiego (wcześniej groziła kapa ) a teraz to proszeeee.
PS: Zgadnijcie co .... NA RTL2 OD WRZEŚNIA JADĄ Z NARUTO ... ciekawa , nareszcie sobie oglądne .
Chodzi o 2 serie GITS'a. OglÄ daĹem w zeszĹym tygodniu i wiem.
Strony 1