Nie jesteś zalogowany.
Chyba wszyscy fani FFVII słyszeli o Crisis Core. Jako wierny fan FFVII kiedy zobaczyłem o woym informację, w duchu zacząłem skakać z radości. Jednak po chwili... TYLKO NA PSP...
Nie dość że cały czas robią nam "smaka" na FFVII-2, to jeszcze reszta konpilacji FFVII NIE JEST DOSTĘPNA NA PC... Mimo że to jeden z dwóch FFów na blaszaka... Wypadałoby chyba okazać jakiś szacunek dla PCtowch fanów FFVII i utrzymać jego kompilację na PC.... OMFG....
Nie mam PSP ale cieszę się, że to wyjdzie na PSP a nie na PC... Taki mus kupić jeszcze jedną konsolę za niemałe pieniądze... Ale wyobraź sobie ile posiadaczy PSP się ucieszy z tego Finala
A dlaczego miałoby NIE WYJĹC na PC, hm?
Ja osobiście nie wyobrażam sobie takiej gry legalnie wydanej na pc. Jedynie dzięki jakimś emulatorom ale to i tak dopiero za jakiś czas.
Chocby dlatego ,że zostało to oficjalnie zainicjowane tylko na psp ;] oj jak to dobrze, że mam to cudo , a tak na marginesie to wszystkie następne finale(normalne) ukaża się na ps3 i co jest ciekawe będą 2 wersję FF13 i FF VS 13 ;]
no ja jestem jednym z tych szczesliwcow, ale szczerze mowiac to bym wolal normalna vii niz to
A to powiedz mi RiXeD co ma sony do pieca oni sie tylko zajmuja konsolami i na tym zbijaja duza mamone . A to jest kolejny chwyt marketingowy zeby osoby zaczely kupowac psp
A to powiedz mi RiXeD co ma sony do pieca oni sie tylko zajmuja konsolami i na tym zbijaja duza mamone . A to jest kolejny chwyt marketingowy zeby osoby zaczely kupowac psp
A FFVII na PC to niiiikt nie kupił, co? No, może moja babcia bo myślała że to program telewizyjny...
Enix ogłosi swoje dalsze plany wydawnicze dopiero na tgs ja mam tylko nadzieję by najpier zrobili Kingdom heartsa 3 na ps3, gdyż chodzą pogłoski ,że zabiorą sie za niego dopiero po FF13 i FF VS 13 co oznacza ,że zabrać się mogą za 2-3 lata + produkcja 1-2 lata czyli zagrał bym dopiero za 5 lat a tego nie zniose ;]
johny_lennon napisał:A to powiedz mi RiXeD co ma sony do pieca oni sie tylko zajmuja konsolami i na tym zbijaja duza mamone . A to jest kolejny chwyt marketingowy zeby osoby zaczely kupowac psp
A FFVII na PC to niiiikt nie kupił, co? No, może moja babcia bo myślała że to program telewizyjny...
no wiem bo sam mam vii na pc 7 godz pod sklepem na nia czekalem:). No w sumie wyszly 2 finale na pieca. IX tez miala byc, ale jej sie nigdy nie doczekalismy. Jaki z tego wniosek ze im na tym po prostu nie zalezy
Tego FFXIII mogliby jakoś okroić graficznie i wydać jeszcze na PS2...
Moze nie zauwazyles ale FF1-3 wyszedł na NES.... FF4-6 wyszeld na SNES... FF7-9 wyszedl na PSX.... FF10-12 wyszedl na PS2, wiec jak widzisz wydaja tylko 3 tytuły na każda z konsol wiece teraz pora na FF13-15 na PS3
Wniosek z tego ,że na pc FF nie sprzedawał się tak dobrze i do tego dochodziła kwestia szybkiego spiracenia go po tym fakcie firma wycofała się z rynku PC.
FF7 na pc to tak jak hamburger bez mięsa... ja specialnie PS sobie kupiłem dla tej gry mimo, że mogłem grać na pc....wszystko ma swoje przeznaczenie i nie wyobrażam sobie siebie samego grającego w starszego finala od FFVI
strusic napisał:Tego FFXIII mogliby jakoś okroić graficznie i wydać jeszcze na PS2...
Moze nie zauwazyles ale FF1-3 wyszedł na NES.... FF4-6 wyszeld na SNES... FF7-9 wyszedl na PSX.... FF10-12 wyszedl na PS2, wiec jak widzisz wydaja tylko 3 tytuły na każda z konsol wiece teraz pora na FF13-15 na PS3
No nie powiem Ciekawe spostrzeżenie
A co z FFX-2? :] (FFX, FFXI i 2 dodatki, FFX-2, FFXII - coś tu nie pasuje )
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-05-10 00:21:27)
Wszystko pasuje FFX,FFX-2 i FFXII, jedenastki nie wlicza się do seri gdyż jest to jedynie gra sieciowa i wyszła praktycznie na kazdy system wliczając pc.
A ja mimo, że wielu z was pisze, że FF nadaje się tylko na konsole, bardzo chciałbym żeby wychodził także na PC. Wiadomo konsola to konsola ale zobaczcie sami ile jest materiałów w necie dotyczących właśnie FFVII i FFVIII. Tapety, teledyski i inne cuda, do FFIX jest już tego o wiele mniej, zaletą PC jest właśnie to, iż powstaje wiele "bonusów" tworzonych przez graczy kótrymi można się cieszyć. Nie mam nic do konsoli ale gdyby FF wychodził także na PC to byłbym wniebowzięty.
P.S Jak już o FF mowa to wsadziłem na swoje FTP teledyski z Final Fantasy.
Host: animeost.no-ip.info
Port: 21
Login: ff
Hasło: ff
Max użytkowników online: 2
Upload: 16 kB/s
Ĺťeby podgrzać atmosferę wspomnę, że Crisis Core to historia Zacka i Sephirotha[cool] tłumaczyć nie trzeba co to za dwójka[ukryty]
Ostatnio edytowany przez Arkady (2006-05-10 08:53:14)