Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Siemasz wlasnie sie ucieszylem, ze sobie obejrze [Eclipse] Fate-stay night - 18 (h264) [A2F9859E], wlaczam SE i co sie dzieje?? no wlasnie nic. program niby otwiera film ale nie chce go puscisc. A do tego wyspisuje mi jakas idiotyczna rozdzielczosc 32x32?? Czy ktos wie o co chodzi?? Czy to jakis blad przy sciaganiu?? Przyznam sie, ze spotykam sie z tym problemem juz drugi raz. Za pierwszym razem sciagnalem paczke Bleach'a 5-8 od KAA w mkv i mialem dokladnie takie same obiawy. Filmy sie otwieraly ale nie chcialy sie odtwarzac, a rozdzialka wyskakiwala 32x32.
Jakby komus do cos pomogly to dysponuje mkvinfo.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ehh co do pomyslu MPC to od razu go wprowadzilem w zycie, ale bylo prawie to samo, bo MPC wywalil blad ze mu jakiegos kodeka brakuje. A jakiego to nie mam pojecia, bo probowalem juz na najnowszyl cccp. No nic wylacze i wlacze kompa moze nowe cccp sie czyta poprawnie
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
se instalnij Matrsoka Pack:) wiem ze cccp powinno mkv ale ja tak mam i cieszę się z tego powodu.
Jaki to bĹÄ
d.. moĹźe pomoĹźe nam z tym problemem.
Skoro mogĹÄĹ odtwarzaÄ w SubEditPlayer, to masz zainstalowany albo Splitter Haali'ego albo Gabesta. Zatem ten w MPC jest zapewnie wyĹÄ
czony. WĹÄ
cz go w MPC (options->filters) i wtedy sprĂłbuj odtworzyÄ film.
PrzydaĹo by siÄ teĹź info o pliku (wyciÄ gnij np za pomocÄ MediaInfo)
wiec tak, wlasnie chcialem sobie obejrzec Kaidoumaru, ktore mam w ogm i jakiez bylo moje zdziwienie jak sie okazala ze film odtwarza mi sie tylko na srodku ekranu a do tego nie ma dzwieku Poszedlem po rozum do glowy i odinstalowalem zarowno SE jak i cccp. Zrestartowalem kompa i NAJPIERW zainstalowalem SE a pozniej cccp. Wyglada na to ze zainstalowanie wersji SE z kodekami po tym jak juz sie mialo cccp nie jest dobrym pomyslem. I jakiez bylo moje pozytywne zdziwienie, jak sie okazalo, ze problem z [Eclipse] Fate-stay night - 18 (h264) [A2F9859E] tez zniknal ale i tak dzieki za pomoc (a 18 epek obejrzalem na l33t-raws 8-D8)
Strony 1