Nie jesteś zalogowany.
no jest taka sprawa. mam już trochę anime w tymże kodeku, i jakoś działają poprawnie, choćby taki Hack//roots. sprawa tyczy sie tokko od l33t-raws w tymże kodeku. przy załączaniu w SubEdicie obraz jakby dostawał lagów, dokładniej, idzie bardzo szybko, przed krótką chwile i stoi w takim samym odstępie czasu i potem znów szybko idzie i zaś stoi i przy tych lagach wideo idzie z 3,4 razy szybciej od dzwieku. co lepszego załączając w VLC Media Player, o dziwo wszystko idzie ładnie, ale mam piekielnie dużo zielonych syfów, takie oby zniszczone klatki, to na to wychodzi ze mam złego kodeka, a mam najnowsze CCCP. no jeszcze k-lite ale to tylko do encodingu. co poradzicie?
Sprobuj zainstalowac CoreAVC.
mam to ale nic nie daje. chyba ze to jest coś innego to możesz zapodać linkiem jak możesz:D
EDIT jak otwieram tokko owo przez VDMod to pisze mi że nie znaleziono dekompresora:o
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-05-14 23:59:04)
Sprawdz prosze odtwarzanie jakimś playerem posiadającym autonomiczne kodeki np. kliper , mplayer , u mnie odtwarzają sie pliki tego anime bez zerwań obrazu na kompie cel 633 ,512MB ram ,Ati 9550 a nie posiadam w systemie żadnego zainstalowanego kodeka ,lekkie zerwania występują dopiero na Ergo_Proxy[1280x720_WMV9_AAC_24fps]ale to naturalne przy tej rozdzielczości na takiej słabej maszynie .
no tak ale ja chce w subedicie, bo wcześniej było dobrze, a btw w mplayerze tak samo.
Wywal wszystkie kodeki, wyczyść rejestr z osieroconych wpisów, zrestartuj kompa i spróbuj wgrać tylko najnowsze CCCP (po instalacji którego też zrestartuj system - to jest bardzo ważne).
wiem i chyba tak zrobie bo i tak mam zawalone w systemie że hej. a co do tego co mi sie dzieje to to mi sie dzieje:
takie cuś
troszkę shitowa jakość i płynność ale inaczej nie dałem rady.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-05-15 00:45:10)
Zgadzam sie Ard żebyś na początek sprawdził crc pliku jaki posiadasz , bo taki efekt uzyskuje gdy używam opcji podglądu niedokończonego pliku w emule , czyli po prostu odtwarzaniu niekompletnmego (uszkodzonego) pliku .
Procek 2600+ 64bit, 1gb ramu.
I tez mi cielo ale paczka kodekow polecona wyzej czyli CCCP i problem znikl. Tak wiec wszystko zalezy od sterow. :d pzdr