Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam kodeki do Mkv wiekszośc filmów odtwarzam itp mam Matroska_Pack_Full_v1.1.2/CoreVorbis_1[1].1_20050709 do mkv a reszte kodeków ściąga mi allplayer ale kiedy odpalam film full metal alchemist wychodzi mi błąd "The file "E:\aniume\[KAA]_Fullmetal_Alchemist_the_Conqueror_of_Shamballa.DVD\Fullmetal.mkv' contains embedded truetype fonts.Do you want to load the fonts?
The permanetly enable or dosable font loding you can set the option in spltter properties. I obojętnie co robie yes no niedziała i próbvowałem reisntalowac kodeki itp moze coś w programie mam zmienić w allplayerze 2.2.8.
Zainstaluj sobie najnowsze CCCP:D
Albo odtworz w MPC ja tam nie mam problemów, a kodeki co ściąga AllPlayer sa do bani wiem bo cześć rzeczy mi w nim nie działa dlatego mam pare odtwarzaczy
Mam ten plik. Odtwarzałem w MPC z zainstalowaną paczką K-Lite Full. Ĺťadnych probleów.
Mam kodeki do Mkv wiekszośc filmów odtwarzam itp mam Matroska_Pack_Full_v1.1.2/CoreVorbis_1[1].1_20050709 do mkv a reszte kodeków ściąga mi allplayer ale kiedy odpalam film full metal alchemist wychodzi mi błąd [...]
To nie błąd, to zapytanie odnośnie napisów.
[...] I obojętnie co robie yes no niedziała [...]
Co nie działa? Nie ma dźwięku, ale jest obraz? Jest obraz, ale nie ma dźwięku? Nie ma ani tego ani tego? Napisy się nie wyświetlają? Więcej szczegółów. Samo "niedziała" nie wystarczy!
Generlanie chodzi o to, Ĺźe ten fansub zawiera osadzone pliki czcionek. Splitter Haali'ego je wykryĹ i pyta siÄ czy na czas odtwarzania je zainstalowac (zaleca siÄ wybraÄ Yes). aby nie pytaĹ za kaĹźdym razem wystarczy w ustawieniach splittera:
Options->Input->Load Embedded fonts->Yes
Zaraz sprawdze to co powiedzieliscie a sory nie ma obrazu ani dźwięku.
nie ma za co przepraszać tylko zanim o coś spytasz poszukaj na forum, bo był już poruszany temat o pliki MVK
Ostatnio edytowany przez Dragant (2006-05-15 16:58:37)
Strony 1