#41 2006-05-31 09:42:33

R4Zi3L
Użytkownik

Odp: Naprawde straszne anime.

co za duzo anime to nie zdrowo jezor

#42 2006-05-31 13:16:26

Krid
Użytkownik

Suchy napisał:

La Petit Cosette

Anime nietypowe i dość krwawe. Bardzo ciężki nastrój i można się bać, ale raczej to, co się dzieje na ekranie, za bardzo pochłania.

Ostatnio edytowany przez Krid (2006-05-31 13:20:47)

Krid.jpg

#43 2006-05-31 15:07:50

shinnek
Użytkownik

tom_21 napisał:

Jak dla mnie trzeba być nienormalnym żeby mówić że takie anime jak Elfen Lied,Evangelion są nudne.
Bo jeśli te anime są nudne to najwyższa pora przestać oglądać anime bo widać że za dużo ktoś oglądał i wszystko mu się nudzi.

e no bądźmy ludzmi, ale czego ja tu się dowiaduje, że jestem nienormalny;)[szalony] zresztą, ale czy nie każdy z nas ma w sobie troche nienormalności[szalony] no cóż ja wole inne ty wolisz te tom_21 i skączmy ten temat w odpowiednim czasie[gwizdze]

#44 2006-05-31 15:45:18

Krakatoa
Użytkownik

(przeczytałam wszytskie posty i mam teraz małą potrzebę ponabijania się x3)
Zwracam sie teraz do wszytskich panów, co tego nie lubią - jeżeli chcecie starszne anime, co by trwale (lub na jakis czas tylko ;p) niezbyt miłe skutki zostawiło na Waszej psychice fuj, obejrzjcie sobie jakies prawdziwe, 100% yaoi. Yaoi się rzuca na mózg, paranoja gwarantowana przez długi czas, że o róznych schizach na widok wlasnej płci nie wspomnę xDxDxD szpan

#45 2006-05-31 15:56:10

Wanderer
Użytkownik

tom_21 napisał:

Jak dla mnie trzeba być nienormalnym żeby mówić że takie anime jak Elfen Lied,Evangelion są nudne.
Bo jeśli te anime są nudne to najwyższa pora przestać oglądać anime bo widać że za dużo ktoś oglądał i wszystko mu się nudzi.

Lol lol lol. Jak ja uwielbiam czytać twojy posty, ~tom21. Są zawsze pełne zrozumienia dla ludzi o odmiennych gustach czy poglądach jezor. Zawsze poprawia mi się humor, gdy czytam twe wywody, do tego poparte rzeczowymi argumentami okej.
Właśnie dowiedziałem się, że jestem nienormalny, bo nie podobało mi się Elfen Lied. Może powinienem się zgłosić do poradni psychiatrycznej? Albo iść za twoją radą i przestać oglądać anime. W końcu twój wszechwiedzący umysł wywnioskował, że oglądałem za dużo anime i to pewnie przez to wszystko mi się nudzi. Tylko że jest jeden problem. Evangelion mi się podobał i mnie nie nudził. Jak powinienem to zinterpretować? Że jeszcze nie straciłem resztek normalności? Czy może to się jakoś neguje ze sobą? W każdym razie, o Mądrości Moja Jaśnie Wszechwiedzący Oświecony Panie, dziękuję za uświadomienie mi mojej ułomności i życzę powodzenia w dalszym krzewieniu swoich niewątpliwie jedynie prawdziwych tez.

szalony

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#46 2006-05-31 18:54:19

Bekon
Użytkownik

tom_21 napisał:

Mi osobiście, Elfen Lied się podobało, pomieszanie gatunków, ale ok, w czasie sceny gdy Nyu pozbawia Nany nóg i rąk płakałem jak dziecko, tak samo było w chwili gdy katowano szczeniaka doniczką (wspomnienia), bo w odrużnieniu od filmów (prawie, nie oglądam), bardziej przeżywam wszystko oglądając anime. Wczoraj dostałem 1 płytkę z GITS i ryczałem na openingu a wszystko za sprawą muzyki i fansuba w którym przetłumaczono treść utworu mimo że samo anime znam bardo dobrze i od dawna a muzykę słuchałem już dawno na płycie z Kawaii. Tak samo reaguje na ending z FFX lub gdy czytam Mangę i wypowiedzi są wzruszające, (oglądam animce sam i na szcześci nikt tego nie widzi). Teraz to pewnie jestem najbardziej nienormalny, że napisałem to wszystko na forum ku ucieszę Innych tak? Ale, zawsze pisze co myślę i nie zamierzam inaczej, (powtarzam się oczkod).  Evangeliona, bym obejrzał widziałem tylko kilka epów, i znam fabułę a nie dam rady tyle z neta pociągnąć niestety. Jeśli ktoś posiada wersję DVD rip. i jpn audio to chętnie wyślę płytki, (podobają mi się mechy oczkod),
tylko, czy Ktoś posiada suby do całej serii?

Co do wypowiedzi Tom-a 21 to Każdy ma swój gust, serducho i uczucia ja oglądam anime, nie tylko dla fabuły, lubię podziwiać dobrą kreskę lub, oglądać np. ze względu na humor (Shin Chan), nie czuje się przez to nienormalny, choć wielu moich Kumpli tak sądzi smile_bigszalony. Wszyscy, lubią, co innego i dlatego świat, nie jest nudny, lecz PIĘKNY czy to źle? placze

Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-31 19:41:28)

Stopka forum

© Animesub.info 2024