Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem czy było to omawiane, bo jestem tu od niedawna, ale jeśli musze się pytać o jakąś drobną sprawę to przecież nie będę tworzył odrazu nowego tematu i zaśmiecał forum.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-23 18:27:41)
[osilek]no no spoko! ok ok. No to kurcze Apel@! do !MODERATORĂW! niech dają znać czy coś robią w tym kierunku. Bo obojętnie, czy by to był >czat czy IRC< to się strasznie by przydało takie coś! [zezik]Moc z tobą niech będzie[zezik]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-23 18:47:49)
Zamiast irca czy chata na javie mozna by zrobic jabbera + chat, powiadomienia o napisach, odpowiedziach, itd byly by przesylane na jabbera :> hmmm taaaa jasne ..." a co to jest jabber ?" ;>
Jabber bylby niezly i odrazu animesub.info by sie przyczynilo do jego popularyzacji . No i moj psi mialby co robic a nie tylko teksty z bash.org.pl podsylac i obslugiwac transporty z gg
mój służy jeszcze do obsługi tlena i dodawania nowych wpisów na joggerze
jestem za jabberem
a ja jestem za czymkolwiek
Rozstrzygnięcia będą, więc czekajcie cierpliwie
Podaj mniej-więcej kiedy
a mam takie n00bowskie pytanie... czym sie różni mIRC od IRCa?
[cytuj]a mam takie n00bowskie pytanie... czym sie różni mIRC od IRCa?[/quote]
IRC to protokol sluzacy do komunikacji (i nie tylko) z innymi userami, a mIRC to jeden z wielu klientow IRCa.
EDIT: o jakie ladne okienka cytatow .
Ostatnio edytowany przez m_jay (2006-05-23 20:59:20)
No ale miedzy ircem a chatem ? a co z jabberem ?:P
A skąd wiesz, że jabba nie używam? Choć ostatnio faktycznie Psi zaczyna mnie wkurzać
mirc jest dobry
jabber ^^ ! jabber ^^ ! jabber ^^ ! jabber ^^ ! jabber ^^ ! jabber ^^ ! jabber ^^ !
nosz kto sie sprzeciwi ma w łeb irc jest dobry, bardzo dobry, nawet zajebisty ale jabber jest the best ^^
Juhu! Hura! Ale fajnie! Nie no przekonałeś cały świat![yahoo]
[okej]gratulacje w nagrode 4 U! Uratowałeś nas!