Nie jesteś zalogowany.
Zobaczyłem przed chwilą 1 odcinek FLCL i nie mogłem wyrobić to jest tak poryte że trzeba oglądać o lol, nic nie kapuje ale ubaw po pachy a ten tekst "Facet myśli głową, a kobieta macicą." [roftl], nie mogę musze oglądać dalej. A mam jedno pytanie czy będzie jakaś fajna akcja potem?
akcje to beda i to nawet bardzo widowiskowe, proponuje takze obejrzec dead leaves, po prostu wypas... zwlaszcza kawalek w wiezieniu gdy jeszcze byli zwiazani("We have those holes for shitting, remember?" a pozniej ta akcja po tej scenie... ).
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-05-26 20:05:52)
dead leaves pierwsze słysze ale to co tu przeczytałem może być niezłe a jaki to ma związek z FLCL
O lol drugi odcinek i nie moge mówić (a jak go wysrał o lol) polecam każdemu a muza jest zaje...... jest super
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-05-26 20:20:47)
dead leaves jest z tego samego gatunku i nic wiecej
dead leaves pierwsze słysze ale to co tu przeczytałem może być niezłe
Ĺťeby cię bardziej przekonać, masz trailera:
http://www.uploading.com/?get=UO5FSP50
Ripowałem na szybko, więc nie narzekać na jakość (zresztą to i tak tylko trailer)
mam angielską versje językową...Masakra.
KAA! czemu? Lepsza jakość video i lepsze tłumaczenie, ale polecam również wersję Zhentarim DivX, bo ma 3 ścieżki dźwiękowe(japońska, angielska i... komentarz reżysera - ciekawe wypowiedzi tego pana:D).
Dobra, niech mi ktoś rozszyfruje skrót nazwy tego anime (FLCL), bo brzmi zachęcająco
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
FLCL = Furi Kuri
a bardziej po angielsku Fooly Cooly:)
Ho ho ho, co ja tu widze. Biore sie za zasysanie.[yahoo]
Nie wiem jak wam idze zasysanie dead leaves od KAA, ale ja mam error tracker.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-26 22:34:15)
Powiem szczerze że po obejrzeniu całej serii można dopiero zrozumieć główny wątek(? [roftl] no chyba można to tak nazwać). A co do akcji to niezła jest podczas walki ojca z synem zbity masakryczne .
FLCL jest bardzo pozytywnie zakręcone bardziej niż naleśnik z dżemem:P
Jak kto lubi. Dla mnie na przykład to anime było nie do przełknięcia. Był to zbyt abstrakcyjny humor jak na moje gusta. Ogólnie wyszło drętwo. Jak gościowi wyrosło coś z czoła to myślałem, że sobie daruję. Dotrwałem jednak do końca i powiem, że było tak sobie. Rzadko się śmiałem (np. z gościa co mu rzęsy odpadały XD). Muza gites
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ale się narobiło
To będę odmieńcem i powiem, że po obejrzeniu 2 pierwszych epków zasnąłem.
Ĺwietny środek nasenny
a muza? nie pamietam jak sie dokopie do DVDków z ostami to sie wypowiem
A mają zupełnie inny klimat.
Kotek rzezni w FLCL, za kazdym razem jak go widzialem to japa mi sie nie zamykala ze smiechu:-D