Nie jesteś zalogowany.
Myślałem, że się załamię po tym meczu, wręcz nie mogłem uwierz w to, co wyprawiała nasza drużyna. Tak słabego (jak nie tragicznego) meczu dawno nie widziałem W dodatku ten błąd Kuszczaka, to może być jego koniec w walce o pierwsze miejsce w bramce . Jednak brak Dudka i Frankowskiego jest odczuwalny
Przegraliśmy 1:2. I ciesz się, że nie widziałeś tej drugiej bramki. Koszmar
Koszmar to była najcudowniejsza bramka tego meczu tylko nasz bramkarz to mały chu... i tego nie obronił
ja widziałem tylko drugą bramke:( niestety Kuszczak miał dużego nie farta:( żal mi go:(
Zeus nie przesadzaj. Tak jak powiedzieli w studiu, lepiej teraz niż na mundialu. A moim zdaniem, nawet najlepszym się zdarza, choćby interwencja Kahna w LM z Realem
Ja ok 30 minuty zasnąłem... po prostu szkoda gadać. Od początku wiedziałem, że Janas nie jest trenerem. W naszej grze nie ma żadnej taktyki. Janas wystawia tego Rasiaka, a my w ogóle akcji bokami nie robimy. No to jak ten wielki kawał drewna ma coś strzelić?!
Szkoda gadać, tylko, że Janas ma takiego farta, że jeszcze mu się uda wyjść z tej grupy... a wtedy już go pewnie nie zwolnią. I znowu będzie budować reprezentację na ME 2008. Znowu będzie gadanie, że trzeba stawiać na młodych, a skończy się na tym, że średnia wieku w reprezentacji to 28/29 lat.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-30 20:52:34)
Faktycznie Rasiak zmarnował jedną bardzo dobrą szansę w drugiej połowie. Dlaczego nie uderzał z prawej nogi
[cytuj]Szkoda gadać, tylko, że Janas ma takiego farta, że jeszcze mu się uda wyjść z tej grupy... a wtedy już go pewnie nie zwolnią. I znowu będzie budować reprezentację na ME 2008. Znowu będzie gadanie, że trzeba stawiać na młodych, a skończy się na tym, że średnia wieku w reprezentacji to 28/29 lat.[/quote]
Janas po mundialu odchodzi, do rosyjskiej ligi. Nie ważne jak daleko zajdziemy
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-05-30 20:54:11)
Janas po mundialu odchodzi, do rosyjskiej ligi. Nie ważne jak daleko zajdziemy
Wiesz, że o tym nie wiedziałem... ale on musi jeszcze chcieć. No ale i tak się cieszę[yahoo][yahoo][yahoo], bo już zaczynałem źle życzyć reprezentacji, byleby go wyrzucili. Swoją drogą te kluby muszą być nieźle szurnięte, żeby chcieć go zatrudnić...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-30 21:05:45)
Ciekaw tylko jestem, kto będzie jego następcą po mundialu
Oglądałem tylko ostatnie 30 minut, i powiem jedno - ZERO TAKTYKI!
Polacy tracili piłkę zazwyczaj po drugim/trzecim podaniu.
Ich zagrania były strasznie niedokładne.
A co do 2 bramki dla Kolumbii - jak to mówi mój kolega - KASZMAR!
A moim zdaniem, nawet najlepszym się zdarza
Niestety tutaj nie ma miejsca na błędy. To są Mistrzostwa świata.
Tu liczy się dokładność i perfekcja. Ci, którzy popełniają takie błędy, powinni grzać ławę.
Takie jest moje zdanie:P
Teraz jedyne co może zrobić Janas to wystawić na pierwszy mecz Łukasza Fabiańskiego A co do drugiej bramki to niedługo będzie można ją zobaczyć na jajcarskich serwisach na całym świecie Zastanawiałem się czy nie kupić telewizora w Media Markcie, bo jeśli Polska awansuje do półfinału to dostaje się zwrot kasy, ale po dzisiejszej klęsce szybko się z tego zamiaru wycofałem Miejmy nadzieję, że przez ten tydzień jeszcze Polacy cos poprawią choć nie sądzę żeby z kamieni dało się zrobić złoto, nawet po paru latach. Taka jest prawda nie mamy teraz dobrych piłkarzy i nie ma co się oszukiwać, mundial BĘDZIE porażką [los]Ja jestem za Argentyną
[cytuj]Niestety tutaj nie ma miejsca na błędy. To są Mistrzostwa świata.[/quote]
Całe szczęście to był tylko mecz sparingowy Gdyby to był macz na mundialu, Kuszczak już by wisiał za jaja W tej chwili jedyna nadzieja w Borucu.
A co do taktyki to się zgadzam, w pierwszej połowie grali jeszcze tymi długimi podaniami, że aż się słabo robiło. Jak tak dalej pójdzie to Chorwacja zrobi z nas worek treningowy
Co do tej bramki, to Kuszczak jest dobrym bramkarzem, nawet bardzo dobrym, ale jak on ma się nie stresować, jak mu Janas nawet wcześniej szansy nie dał porządnej.
A selekcjonerem zostanie Kasperczak, bo jest wolny, a PZPN jak będzie go chciał zatrudnić, to wymusi na Wiśle zerwanie tego kontraktu.
A co do taktyki to się zgadzam, w pierwszej połowie grali jeszcze tymi długimi podaniami, że aż się słabo robiło. Jak tak dalej pójdzie to Chorwacja zrobi z nas worek treningowy
Od początku eliminacji grali długimi podaniami ciołki jedne. A, że to dawało efekty z taką Irlandią (kto pamięta bramkę Włodarczyka, kiedy obrońcy dali mu ją po prostu strzelić?), to nie znaczy, że uda się to z jakąś lepszą drużyną.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-30 21:13:59)
Niech się teraz PZPN zastanowi dwa razy zanim coś zrobi. Jak chcemy awansować do EURO 2008 (co jest niemożliwe )to trzeba zacząć od dobrego trenera, a później od drużyny. Co do zawodników, rto się nie zgodzę. Mamy dobrych graczy, może nie wszystkich, ale wielu. Po prostu brakuje zgrania i własnego stylu Mam tu choćby na myśli, Włochy, Brazylię czy Niemcy.
Gdyby to był macz na mundialu, Kuszczak już by wisiał za jaja W tej chwili jedyna nadzieja w Borucu.
Boruc musiał za bardzo się wczuć w reklamę McDonalda, aż teraz upada na trawę zamiast bronić. W Celticu gdy w meczu miał 2-3 interwencje na całe 90 minut tez popełniał błędy - tak jak napisałem wyżej bronić musi bramkarz Legii FABIAŃSKI Boruc niech się uda na odchudzanie i trening szybkościowy
Ostatnio edytowany przez Aaron (2006-05-30 21:16:46)
No moze i cienko grali ale wqrwiała mnie postawa polskich kibiców ci zamist wspierać naszych to jeszcze wygwizdywali ich i dopingowali Kolumbie, rozumiem,że nasi grali tak słabo że szok ale przynajmniej trzeba było ich dopingować a nie wygwizdywać, pod koniec meczu gra naszej obrony też była taka piękna,że szok ale ja tam i tak jestem zawsze za Reprezentacją Polski i mam nadzieje że chłopaki jednak pokażą,że bez Franka i Dudka i tak grać potrafią.
Boruca nie można winić za stratę tej pierwszej bramki, rykoszet był zbyt duży żeby to obronić. A co do Celticu, to już nie raz pokaz co ptrafi. W dodatku obronił wiele karnych, i chwała mu za to
Boruc też mnie ostatni załamuje. Robi błędy, coraz gorzej gra nogami... dużo jego wybić ląduje za linią boczną.
Może i powinien bronić Fabiański, ale Janas i tak jest najmądrzejszy.
Ja_nas nie widzę w finałach...
Mam do was pytanie:
Czy mimo dzisiejszej porażki Biało-czerwonych i ogólnie ich słabej formie będziecie na nich głosować na mundialu?
Bo tak patrzę, to po kilku ostatnich meczach i po ogłoszeniu składu na mundial, to ok. 70% kibiców sobie odpuściło.
Ja jednak i tak założę za 10 dni koszulkę w naszych barwach i będę głosował Polakom, a co:P
P.s. Mi się wydawało, czy po drugiej bramce dla Kolumbii polscy kibice krzyczeli "Jeszcze jeden|Kolumbia wygra mecz|itp"?:P