Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]mam nadzieje Ĺźe chĹopaki jednak pokaĹźÄ ,Ĺźe bez Franka i Dudka i tak graÄ potrafiÄ .[/quote]
Wiesz odnoszÄ wraĹźenie, Ĺźe Polska bez Dudka i Franka, to jak Aresnal bez Henry'ego, czy Barca bez Ronaldinho
OdnoszÄ wraĹźenie, Ĺźe bez tych dwĂłch brakuje naszym wiary we wĹasne siĹy.
Ja będę za Argentyną, Japonią... no i za Polską też. Chociaż tak okaże swój patriotyzm W 2002 roku wszyscy myśleli że wygramy i dostaliśmy w dupę, może teraz sytuacja się odwróci. A co do bramkarzy to chyba jednak trzeba było wziąc Dudka, który co by nie mówić zawsze było solidny Ale tak jak mówią wszyscy to Janas poniesie konsekwencje wszystkich wyborów
Ciekawe kto zostanie trenerem po MĹ jak myślicie?.Hmm...może...Kasperczak??.
[cytuj] Ale tak jak mówią wszyscy to Janas poniesie konsekwencje wszystkich wyborów [/quote]
Janasowi to zwisa, po mundialu da nogę do Rosji, i tyle go widzeli
Przydałby się jakiś godny następca Kazimierza Górskiego[*]...
Ciekawe kto zostanie trenerem po MĹ jak myślicie?.Hmm...może...Kasperczak??.
Nie przesądzajcie jescze zmiany trenera. Piłka jest okrągła, a bramki są dwie... Więc jeszcze nic nie wiadomo. A co do morali zespołu po zostawieniu Dudka i Franka w domu, pewnie są takie same jak po nie zabraniu przez Engela Iwana
[cytuj]mam nadzieje że chłopaki jednak pokażą,że bez Franka i Dudka i tak grać potrafią.
Wiesz odnoszę wrażenie, że Polska bez Dudka i Franka, to jak Aresnal bez Henry'ego, czy Barca bez Ronaldinho
Odnoszę wrażenie, że bez tych dwóch brakuje naszym wiary we własne siły.
Ja do Dudka nigdy nie byłem przekonany, w dodatku nie grał w Liverpoolu, więc zasłużenie nie pojechał. ALE...
ALE skoro pojechali tacy stali bywalcy ławek rezerwowych i trybun w swoich klubach jak Mila i Kosowski, to jednak Dudek mógł pojechać.
A Frankowski? Jak Janas musi go nie lubić... przecież, skoro wiedział podczas meczu z Wyspami Owczymi, że Frankowski nie jedzie, to czemu do cholery go zdejmował?! To jest skandal![shithappens] Nie powiedział mu, że nie jedzie. Jakby Franek o tym wiedział, nie chciałby zejść z boiska...
BTW Mundial wygra Portugalia!
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-30 21:27:39)
Powinni zatrudnić jakiegoś obcokrajowca co się na tym zna a nie szukać na siłe w ciemno w kraju w którym jedynym porządnym trenerem był świętej pamięci Kazimierz Górski.
Nie pamiętam ile to już czasu Frankowski nie strzelił bramki. W końcu, po co brać napastnika, który od kilku(dziesięciu) meczy, nie strzelił nawet gola. Ale Franek wpakował się na własne życzenie. Mógł zostać w Elche, strzelać bramki i pojechać na mundial. A Dudka winić nie można, dorwać Beniteza i go wykastrować, za to że popsuł tak dobrego bramkarza
Frankowski - słaba forma, nie strzela bramek
Mila - słaba forma, nie strzela bramek
Więc czemu jedzie Mila, a Franek nie?
(Cytuje Janasa) Bo on tak bardzo chciał jechać...[shithappens]
[cytuj](Cytuje Janasa) Bo on tak bardzo chciał jechać...[/quote]
Ta wypowiedź mnie po prostu rozkłada
Frankowski - słaba forma, nie strzela bramek
Mila - słaba forma, nie strzela bramekWięc czemu jedzie Mila, a Franek nie?
(Cytuje Janasa) Bo on tak bardzo chciał jechać...[shithappens]
[roftl] geniusz nie trener... reprezentacji nie trzeba już rzecznika prasowego.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-30 21:32:57)
[cytuj](Cytuje Janasa) Bo on tak bardzo chciał jechać...[/quote]
szkoda,że nie mam takich nauczycieli w szkole "Pani psor ale ja tak bardzo chce zdać"
No nic, poczekamy 4 dni, zagramy z Chorwacją, dostaniemy ze 4:0, spakujemy się i wrócimy do domu, żeby sobie wstydu nie robić. Tak będzie, jak Janas nie zacznie używać czegoś takiego jak mózg
Janas jest żałosny, myślałem, ze po przegranej z Litwa Polska Rep. pokaże troche klasy ale to co ogladałem było poprostu, żałosne, boje sie meczu z chorwacja, znowu dost cyt."W papę" (Andrzej L.):) Nie wiem jak tam moga kwasic, co Janas do cholery zrobil z nasza reprezentacja. Niedługo MŚ a my dostajemy w dupe mecz po meczu...God Damm Janas!!
Może audiotele, "Czy Janas wiedział co robił sklecajac nasza rep? a)nie b)tak c)nie bo jest idota koszt rozmowy 100 zł + vat , koszt sms 100 zł + vat:P
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-05-30 21:49:02)
Po tym meczu nie dziwie się nowej promocji Media markt
Kto kupi Tv 2-4 czerwca dostanie zwrot kasy jesli nasza reprezentacja zagra w półfinale MS w Niemczech[respekt]
Właśnie oglądam mecz Anglia - Węgry. Węgry potrafią się utrzymać przy piłce, rozegrać ładną akcję, zupełnie inaczej niż Polska. Każdy kraj się rozwija, tylko nie Polska...
BTW Lampard właśnie nie strzelił karnego (niesłuszego) i jest 0:0.
Ojojoj, widzę, że niektórzy z was to pesymiści:P
Trzeba wierzyć, że może się udać.
W końcu mamy kilku dobrych piłkarzy, jedynie brakuje co niektórym ogrania.
Dlatego apeluję do wszystkich - Wierzmy do końca:D
Ojojoj, widzę, że niektórzy z was to pesymiści:P
Trzeba wierzyć, że może się udać.
W końcu mamy kilku dobrych piłkarzy, jedynie brakuje co niektórym ogrania.
Dlatego apeluję do wszystkich - Wierzmy do końca:D
Ja tam w Polske zawsze wierze nawet po tym co pokazali dzisiaj,tylko irytowała mnie postawa naszych kibiców na meczu, jak mogli wygwizdywać swoich a dopingować przeciwników rozumiem bardzo słabo grali nasi ale trzeba przynajmniej ich było na duchu podnieść a nie dobijać.
Meczu nie miałem przyjemności oglądać ale na pewno oglądnę skrót lub coś.
Dudek powinien jechać a tłumaczenie Janasa że będzie 2 bramkarzem i niema sensu go brać jest marne. A dodając wypowiedź Janasa że trzeba szkolić młodych to się załamałem. Na mundial jedzie się po to by wygrać a nie by głupek Fabiański doświadczenie zdobywał.
Ogólnie będę się cieszył jak nie będzie kompromitacji i hańby dla nas.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-05-31 07:48:29)