Nie jesteś zalogowany.
Dudek powinien jechać a tłumaczenie Janasa że będzie 2 bramkarzem i niema sensu go brać jest marne. A dodając wypowiedź Janasa że trzeba szkolić młodych to się załamałem. Na mundial jedzie się po to by wygrać a nie by głupek Fabiański doświadczenie zdobywał.
Krąży taka plotka, że dla Janasa Mś 2006 to tylko taki większy trening na Euro 2008[roftl][roftl][roftl]
ogladalem mecz i coz.. nie dziwie sie kibicom na stadionie. po hucznych zapowiedziach ze forma rosnie dostajemy dwa gole jeden glupszy od drugiego. pierwszy to Boruc sie poslizgnal (tak to wygladalo) i nie siegnal pilki.druga Kuszczak mial mega niefarta bo poszedk koziol przed polem karnym (Kuszczak myslal ze spadnie w polu i ja zlapie) i musial sie cofnac (jakbyscie zobaczyli powtorke to pilka wpadla idealnie pod poprzeczke). Ogladajac ten mecz mialem wrazenie ze wiekszosc naszych pilkarzy ma to gleboko w d..pie ze graja mecz. W drugiej polowie jak zwykle nasz podstawowy gracz pokazal co potrafi (zamiast strzelic prawa on strzela lewa).
Podsumujac
Jesli nasi reprezentacje utrzymaja taka "forme" to az sie boje o wynik meczu z Niemcami.
A co do powolan to Frankowski nie pojechal bo musialo byc miejsce dla Rasiaka.
Każdy jest patriotą (chyba), i każdy wierzy w naszą drużynę. Ale jeśli przegramy z Chorwacją jesteśmy skończeni na mistrzostwach. Niemcy tak nas pogromią, że będzie wstyd się przyznawać za granicą, że jesteśmy polakami .
Mam dość dziwną wenę na pisanie postów, przed chwilą obejrzałem Aoki Densetsu Shoot! 19 epek
Ja tam w Polske zawsze wierze nawet po tym co pokazali dzisiaj,tylko irytowała mnie postawa naszych kibiców na meczu, jak mogli wygwizdywać swoich a dopingować przeciwników rozumiem bardzo słabo grali nasi ale trzeba przynajmniej ich było na duchu podnieść a nie dobijać.
To chyba jakieś żarty ja jestem patriotą i cobym niemówił zawsze mam nadzieje że Polska wygra ale to co pokazała nasza reprezentacja w tym meczu to poprostu niemam słów .A teraz pomyślcie że na to idą podatki już bym wolał żeby te pieniądze przeznaczyli na biedne dzieci czy jakis inny szczytny cel a nie na wypoczynek dal naszej niby kadry .
dla tych co wierza ze wyjdziemy z grupy niech sie modla o to zebysmy traqfili na anglikow (bo mozemy zgrac z anglia albo szwecja) bo szwecja naz rozjedzie jak zwykle
hmmmm.....
ciekawie się zapowiada ;(
Każdy myśli że wyjdziemy z grupy jeśli tego nie zrobimy to dopiero bedzie rozpacz....
obrona: była do bani w tym meczu zresztąbrakmkarze też się nie popisali ;(
jedyna nadzieja że może "ćuś" się zmieni i nas natchni
Jeżeli tak graliśmy z Kolumbią to Chorwacja nas rozniesie
[cytuj]przed chwilą obejrzałem Aoki Densetsu Shoot! 19 epek [/quote]
też dzisij to oglądłem i proponuje aby reprezentacja Polski kupiła trójke młodzików ( Toshi, Kenji, Kazuhiro):D
fakt faktem gralismy slabo... ale gorsze jest zachowanie kibicow!! istna wieś! szkoda mi naszych pilkarzy.. zygac mi sie chce jak patrze na polskich kibicow. Sa po to rzeby dopingowac a nie zeby dolowac... a jak by ktos sie pytal gdzie jest franek?? to jest tam gdzie jego miejsce (na ławie chociaz nawet i tam sie nie zalapal bo nie strzela bramek!) i dobrze niech tam zostanie
ta jedna bramka no fakt nigdy jeszce takiej nie widzialem ale ten chlopak potrafi bronic i juz to udowodnil ;] nawet najlepszym sie zdarza. Musza wziac sie do pracy bo NIE BIEGAJA!!! nikt tam nie biega to jak oni chca wygrac.
Ostatnio edytowany przez mikrus (2006-05-30 22:24:56)
[cytuj]jedyna nadzieja że może "ćuś" się zmieni i nas natchni[/quote]
W 7 dni? Jedyną nadzieją jest, żeby nie wrócić z workiem natraconych bramek. Ten mundial będzie gorszym upokożeniem niż Korea i Japonia
[cytuj]fakt faktem gralismy slabo... ale gorsze jest zachowanie kibicow!! istna wieś! szkoda mi naszych pilkarzy.. zygac mi sie chce jak patrze na polskich kibicow.[/quote]
Szczerze, to jedni warci są drugich
Ostatnio edytowany przez ogi (2006-05-30 22:25:33)
[cytuj]
Szczerze, to jedni warci są drugich
ale chyba zadaniem kibicow jest dodawanie otuchy swoim zawodnikom a nie wygwizdywanie [cholera]
a moze sie myle[deprecha]
Ja się kibicom nie dziwię, też krzyczałem przed telewizorem "ole!" za każdym celnym podaniem Kolumbii.
Powiem krotko ... żenada ...
[cytuj]ale chyba zadaniem kibicow jest dodawanie otuchy swoim zawodnikom a nie wygwizdywanie
a moze sie myle[/quote]
Jak to Janas powiedzał po meczu:"Kibice płacą za bilety przychodząc na mecz i chcą żeby ich drużyna wygrywała. Mają prawo do wyrażania swoich opinii". I z tym się w 100% zgadzam
wyrazanie opinii a totalny brak szacunku to dwie rozne strony medalu
choc w polsce nie powinno to dziwic bo my nie szanujemy niczego ani nikogo... wszystko potrafimy sp[cenzura]. szacunek przegranym tez sie nalezy
Ostatnio edytowany przez mikrus (2006-05-30 22:55:57)
Powiedz to też kibicom francuskim, i innym z innych krajów. Bo najwidoczniej, oni nie różnią się wiele od naszych kibiców, wygwizdując i obrażając własnych piłkarzy. Dam tu przykład ostatniego towarzyskiego meczu Francji, nie pamiętam z kim. Barthez był wygwizdywany i wyśmiewany, a publiczność domagała się Greagorego Coupet. To chyba brzmi znajomo, prawda
Byłem na tym meczu. Jakie wrażenia? Czy znacie to uczucie, kiedy przez 90 minut pada deszcz, wasze gacie stają się coraz bardziej mokre i nic nie możecie z tym zrobić? Do tego świadomość, że zapłaciliscie za tą "przyjemność" 20 zł (niektórzy nawet więcej)... Dobrze, że druga bramka dla Kolumbii padła w ten sposób, bo przynajmniej był jakiś powód do uśmiechu...
Jeśli ktoś ma linka do filmiku z "interwencją" Kuszczaka, to niech go poda, bo chętnie bym sobie to zobaczył jeszcze raz...
A ja wierze że na mistrzostwach wyjdą z grupy:D I mówię na serio że tak będzie. Bo sam gram w piłkę i wiem że po ciężkich treningach to nikt dobrze nie zagra. A na świerzości to co innego:D Wspomniecie moje słowa;)
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-05-30 23:20:43)
http://bramkaroku.patrz.pl/ straszne