Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Ten wybór reprezentacji był najgorszy z możliwych. Dlaczego nie gra Kłos? Przecież to jeden z najlepszych obrońców po h** Rasiaka dlai co to k.... pupilek Janasa oni go nawet w angli niechcą, Żurawski nie potrafi z nim grać bo zawsze grał z Frankowskim i zawsze było dobrze (( a tu co jakiś odwał nawet Dudek nie gra !!! Mogli go wziąć przynajmniej na ławe rezerwowych bo samo nazwisko robi swoje, chyba nikt nie zaprzeczy że to chyba najbardziej znany polski piłkarz tych czasów... echh szkoda słów naprawde ^^'
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-06-01 18:22:18)
Ja mam nadzieje że ta krytyka która jest zmobilizuje naszych i pokażą na mundialu że umieją grać. Tylko jak Janas zrobi taktyke tak wymyślną jak skład to... może lepiej tam było niejechać.
Dzisiaj w informacjach podawali, że w szpitalu znalazł sie kibic, który po 2 golu wyskoczył z pierwszego piętra przez okno i ma uszkodzony kręgosłup.
Powiedział że dalej będzie kibicował tylko przeniesie telewizor na parter8-D
Dzisiaj w informacjach podawali, że w szpitalu znalazł sie kibic, który po 2 golu wyskoczył z pierwszego piętra przez okno i ma uszkodzony kręgosłup.
Powiedział że dalej będzie kibicował tylko przeniesie telewizor na parter8-D
Ja czytałem dziś rano artykuł na onecie, to pisało, że wyskoczył z drugiego Tak czy siak koleś jest naprawdę dobry
Oj przepraszam, może mój błąd.
Fakt koleś jest niezły ciekawe co mu do łba strzeliło z powodu takiego słabiutkiego meczu skakać z 2 piętra i po co ???? Może dla sławy w końcu był w teleexpresie
Najwidoczniej nasza wspaniała ma jeszcze bardzo zagorzałych kibiców. Szkoda tylko, że po tym meczu z Kolumbią, o mało co jednego nie srtacili jednego
Czyżby już po pierwszym meczu Polski z Ekwadorem zapowiadają się zbiorowe skoki z bloków?? To co będzie po meczu z Niemcami rzeź oświęckimska??
LooL chciałbym widzieć typa który rzuca się pod rozpędzony walec ^^;
Obawiam się, że po meczu z Ekwadorem, nie będzie miał już kto skakać podczas pojedynku z niemcami
Troszkę więcej wiary, panowie:P
3 mecze... To wszystko na co będzie stać naszą husarię.
Nasza kadra po za wsparciem naszej wspaniałej publiczności , będzie dopingowana również przez irlandczyków. Dziennikarze i komentatorzy zielonej koniczyny namawiają kibiców do wspierania polskiej reprezentacji Po prostu paranoja, niedługo okaże się, że irlandczycy, dadzą większy doping niż nasi
albo tylko oni będą nas dopingować;) ja osobiście bardzo wierze w naszą ekipe, że uda im się więcej osiągnąć niż 4 lata temu.
na polsacie było w wiadomościach jak jedna dziennikareczka tak całkiem fajna z Irlandii właśnie ^^; męczyła Boruca pytając go ciągle ,,Czy będziesz wyjściowym bramkarzem reprezentacji Polski"
normalnie jaja chyba jakieś ,,,
http://polska.zolto.zieloni.patrz.pl/ dokładnie opisuje sytuacje Reprezentacji Polski (joke)
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-06-01 22:17:11)
Wywiad z Jackiem Bąkiem(tutaj)
~Peaceman: Panie Jacku, jak kadrowicze odebrali złe zachowanie kibiców podczas sparingu? Jak zinterpretowaliście to zachowania i jak na was wpłynęło?
Jacek_Bak: Najlepiej jak reprezentacja gra w Warszawie, bo tam są najlepsi kibice, nie myliłem się, myślę, że na Stadionie Śląskim powinny się odbywać koncerty, a nie mecze piłkarskie.
Bez komentarza[respekt]
P.s. haha, Satoshi, zajebista piosenka:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-06-01 22:22:49)
Ĺwietna piosenka. Szkoda że tak nie bedzie naprawde że polacy w finale i wogóle a swoją droga to życze im jak najlepiej i pomimo tego że raczej szans nie mają to wierze że wyjdą z grupy (jakoś)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6