Nie jesteś zalogowany.
Dobra wiem że te dwie serie sa zlicencjonowane, pozatym za biedy jestem na kupno[deprecha], dlatego mam małe pytanko :od jakich grup polecacie te 2 tytuły ?
Czy GTO od Psychlo-Anime jest wart ściągania ?
A i żeby nie było, chcialbym poznać wasze zdanie na ten temat, i nie mówie że będe ściągał ...
Osobiście jeśli chodzi o GetBackers polecam ci grupy Anime-Empire naprawdę dobre wykonanie według mnie.
Ja mam GTO wydane przez a4e i jestem baaardzo zadowolony
Jakość bardzo dobra a i napisy wszystkie w Subrip (srt) znajdziesz na ANSI.
GetBacker to ja też mam od Anime-Empire, ale mnie to rybka jaka grupa, bo i tak dla mnie najwazniejsze są poslkie napisy, a nie ang. hardsub
GetBacker to ja też mam od Anime-Empire, ale mnie to rybka jaka grupa, bo i tak dla mnie najwazniejsze są poslkie napisy, a nie ang. hardsub
Bardziej chodzi mi o jakość ... ale GetBackers od Anime-Empire, trudno dostać i znaleźć
Bardziej chodzi mi o jakość ... ale GetBackers od Anime-Empire, trudno dostać i znaleźć
Ja pobieram GetBackers za pomocą Bearshare.
A ma ktoś może oryginalne GTO? I może zrobi kopie i się wymieni ?
tia, fajnie by było ...
wlasnie ma ktos gto na wymiane?~~ tez bylbym chetny
Tylko bez takich! Oryginalne anime na licencji na wymiane? Po moim trupie
a no fakt zapomnialem ze to jeszcze na licencji jedzie ;0 ale przeciez nikt tutaj nie mowil o nielegalnej wymianie nie?~~
Gracol
Sempai pytał się czy by ktoś mu nie pożyczył oryginału
A tak na poważnie to ja będę miał niedługo
no wlasnie Rammstein dobrze gada :f
btw jak bedziesz mial to pochwal sie na pm
a no fakt zapomnialem ze to jeszcze na licencji jedzie ;0 ale przeciez nikt tutaj nie mowil o nielegalnej wymianie nie?~~
Jeśli ktoś da Ci oryginalne DVD z Gto za coś innego to proszę bardzo, ale nie sądzę, żeby ktoś taki się znalazł.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-07 21:38:30)
na oryginalnych plytach verbatima produkowanych w oryginalnej fabryce (zeby nie bylo ze szerze piractwo albo co to taki zart) :F
Releasy grupy Psychlo-Anime są kiepskiej jakości i nie polecam ani żadnego anime w jej wydaniu. GTO w najlepszej jakości jest grupy a4e i aX co zresztą możesz zobaczyć tu.
BTW P-A nie wydało całego GTO.
Ostatnio edytowany przez mich102 (2006-06-07 21:43:34)
na oryginalnych plytach verbatima produkowanych w oryginalnej fabryce (zeby nie bylo ze szerze piractwo albo co to taki zart) :F
Ĺťart nie żart, ale ja akurat ten temat (licencje) traktuję bardzo poważnie. Poczytaj forum - zrozumiesz dlaczego.
wiem wiem dlatego odrazu uprzedzilem ze to zart
Tym razem chcaiłem się spytać o co innego, będzie off top, ale nie chce mi się zakładać nowego tematu.
Znowu mam dylemat (ale ja niezdecydowany jestem), otóż chciałbym sobie ściągnąć Full Metal Panic!, i zastanawiam się nad wyborem grupy, znaczy się którą polecacie KAA czy AHQ, bo właśnie nad tymi grupami się zastanawiam. Mialem ciągnąć od KAA, ale zobaczyłem na AniDB że AHQ ma troszke wyższe noty, zresztą zobaczcie sami:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … howallag=1
Nie ma to jak zaczerpnąć opini na forum
Ja tam jestem zwolennikiem KAA[los][baka] i z tego co pamiętam to mam FMP od KAA ale nie jestem pewien:P