Nie jesteś zalogowany.
Czeszac net natknalem sie na kasumi.pl na info o bedacym w produkcji filmie Transformers 7.4.7. Rezyserem ma byc Michael Bay, a premiera planowana jest na 4 Lipiec przyszlego roku.
Ciekawe czy bedzie toto warte obejrzenia, czy jak to czesto bywalo z produkcjami z Usa na podstawie komiksow/ksiazek/gier itp itd raczej popluczyny oryginalu...
Myślałem, że więcej pokażą, a nie tylko zarys robota.
trailer bardziej pasuje na zapowieć gry a film zapewne bedzie to kitu
Myślałem, że więcej pokażą, a nie tylko zarys robota.
Ej no film ma wyjsc za rok, wiec narazie maja pewnie zrobiony tylko cien robota i pare wstawek z kamery na samochodziku smigajacym po pustyni:P
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-07-05 14:51:53)
Ja mam nadzieje, że nie będzie to kompletne dno bo wychowałem sie na transformersach
Ale dopatrzyłem się pewnego mankamentu ,z tego co pamiętam transformery pochodziły z cybertronu (czy jakoś tak) a nie z marsa
Pewnie jak zwykle poprzekrecali pare rzeczy w fabule. :/
pewnie nie będzie Autobotów i Deceptikonów co za tum idzie ich przywódców, za to ludzie będą walczyć z robotami i Ameryka nas uratuje
Nie nie, Deceptikony miały bazę na marsie albo na księżycu jak się nie mylę.
Do tego znaczek Autobotów był pokazany, to paradoksem było by ich nie umieścić w filmie.
baza była na księżycu ..tam był też ich roz....statek
Księżyc czy mars, amerykanie pewno nie widzą różnicy
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-07-05 15:20:12)
pewnie myślą że to i to należy do nich, Ale Megatron musi być i ten no ....(zapomniałem jak się nazywał ten dobry) albo unikron zje marsa potem ziemie
Optimus Prime
A ktoś jeszcze kojarzy pierwsze komiksy gdzie się pojawiły dinoboty? (albo cuś takiego) - transformujące się w mechaniczne dinozaury. Jak pamiętamy statek rozbił się dawno temu na ziemi razem z autobotami i wszyscy byli wyłączeni przez dłuugi czas.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-05 15:41:26)
cos kapuje ale to nie że dinozaury ale różne owady, ssaki dinozaury .....
jeszcze takie małe były, ale nazwy już nie pamietam:P omnikony czy coś takiego:P
ach te wspomnienia
A mi się bardziej podoba pomysł walki ludzi z robotami. Tylko, żeby te roboty nie były takie duże jak to ma miejsce w... (nie wiem czy to bajka, czy anime). Bo w tedy będzie ostra kicha, a nie film.
ludzie kontra transformersy? przeciez to nie ma sensu, jak dla nei to nawet mogłby nie byc ludzi w tym filmie:) twórcy zaoszczędziliby na aktorach:D
[cytuj]A ktoś jeszcze kojarzy pierwsze komiksy gdzie się pojawiły dinoboty? (albo cuś takiego) - transformujące się w mechaniczne dinozaury. Jak pamiętamy statek rozbił się dawno temu na ziemi razem z autobotami i wszyscy byli wyłączeni przez dłuugi czas.[/quote]
Ja pamietam, to był chyba jedyny komiks z Transformersów jaki miałem, musieli wtedy walczyć z jakimś masterem decepticonów (w działo laserowe się transformował, ale to nie był Megatron) i potem dinoboty uległy uśpieniu, potem obudzili je w momencie gdy Decepticony przejęły statek Autobotów, a jedynym ocalałym był ich lekarz (jej chyba nie namieszałem )
BUHAHAHA!! odnalazłem swoje transformersy ... co prawda nie wiem jak się nazywają (jakieś nieznane) ale wiedziałem że ich nie wyrzucałem
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-07-05 16:05:20)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład