#1 2005-05-21 21:15:48

bartas21
Użytkownik

subedit i naruto 75 ep

witam mam problem i niewiem czego mi brakuje ściągałem różne kodeki itp ale zawsze pojawia mi sie taki error jak właśnie włączam ten epek a mianowicie
nie znaleziono kombinacji filtrów do zrenderowania strumienia
AviTag:Xvid
nadmieni iż w media classic player odcinek działa po włączeniu robi jakieś buforowanie i działa a w subedicie nie help bo wole ogladać w subedicie jest dlamnie wygodniejszy :)no i co tu wiele gadać prostrzy smile

#2 2005-05-21 21:36:20

marduk666
Użytkownik

Odp: subedit i naruto 75 ep

Plik jest uszkodzony i musisz ściągnąć go jeszcze raz. MPC taki plik odtworzy ale tylko do momentu pojawienia się tego błędu (dlatego go buforuje). Możesz go ewentualnie naprawić, ale efekt nie będzie dla ciebie korzystny.

#3 2005-05-22 22:03:07

Yang
Użytkownik

Odp: subedit i naruto 75 ep

Nie trzeba ściągać ponownie. Jeśli to jest na torrencie, to można nim dociągnąć brakujące części, bądź wymienić uszkodzone. Wystarczy zacząć ściąganie, zatrzymać, podmienić plik na ten co już mamy (nazwa musi być ta sama), wywołać ponowne sprawdzanie torrenta (większość klientów robi to po restarcie programu, azureus ma do tego funcjke "force recheck"), po sprawdzeniu uruchomić ściąganie (oczywiście jak plik zostanie zaakceptowany i pokażą się procenty ściągniętego).

Stopka forum

© Animesub.info 2024