Nie jesteś zalogowany.
Hej!
Tak jak piszę w temacie mam problem z wyświetleniem filmów na stronach internetowych (dokładnie filmów w formacie YouTube). Używam Opery. Byłem na stronie YouTube, nawet zalogowałem sie no i nic :/ może komuś udało się to ustawić?? z góry dziękuje za pomoc.
anime różnież, na przykład teledyski, trailery, a widziałem nawet cały odcinek naruto, ale gdzie mam helpa poczytać??
dziÄki ;p jeĹli chodzi Ci o helpa na stronie YouTube piszÄ tylko o zainstalowaniu Shockwave'a ale to nie rozwiÄ zuje problemu.
A pocoĹ tego Shockwave'a trzeba zainstalowaÄ.......tak gĹoĹno myĹle
Rozumie ze uzywasz najnowszej Operki tj. wersji 9.
Niestety w tej wersj team opery dal ciala, i za szybko wypuscil wersje "finalna" i sa problemy.
Lekarstwem na to jest:
- Instalacja 9 na swiezo, nie update z 8.xx
- Zainstalowanie Flash Playera 9 wersja dla Opera/Firefox/Mozilla itp. Do pobrania z tad.
BTW. Nie ma instalatora wtyczki Shockwave dla Opery. Opera wykozystuje wlasna biblioteke.
Flash Player bo to na YouTube to jakiś rodzaj flasha jest, ale starczy ci wersja 7.
Ale ty nawet nie opisałeś swojego problemu!
biszkopt napisał:Problem z wyświetleniem filmów w formacie YouTube
Wróżką nie jestem! Co to ma znaczyć? Proponuję lekturę http://rtfm.killfile.pl/.
ard: jak zwykle, wróżką nie jesteś, ale wypowiadasz się w temacie
na który nie masz nic do powiedzenia.
biszkopt: reinstaluj Flasha i Shockwave i powinno banglać bezproblemowo
Mialem ten sam problem ale zastosowalem sie do zalecen z tego forum (thx pomyk) i juz mi all dziala.
Jesli dalej nie wiesz jak masz to zrobic to musisz wejsc w narzedzia->preferencje->zaawansowane->zawartość->opcje java-script i tam musisz ustawic katalog do ktorego ma zapisywac twoje js- to powinno zalatwic sprawe