Nie jesteś zalogowany.
czy ktos robi napisy do tego anime?
Jak dotad wyszedl 1 dvd z 2 odcinkami, a gdzies na siec mignol mi juz odcinej powyzej 10, bodajze 18,ale w rawie :{{{
sam bym zrobil, ale muj englisz nod god, a o rawach to niema co wspominac :}}}
Twoj polski 'nod god' (?) a 'englisz' to tragedia. Do anime wyszly juz dawno napisy, a odcinkow jest tylko (hlip, hlip) 12 czy 13. poszukaj pod nazwa Shingetsutan Tsukihime lub Tsukihime.
[edit]
widze, ze temat zmieniles wiec chyba sie juz pokapowales, ze Tsukuyomi Moon Phase a Tsukihime Moon Princess to nie to samo
hm..tzw Tsukuyomi Moon Phase????? :]
tak, pokopaly mi sie tytuly :}}}
noo, hehe, zmienil :p
ja mam zaledwie 6 epow ;D ale czekam na kolejne od grupki [AF] tylko f..FR >.< i sie mecze z przetluamczeniem, bo ja nogaa jestem w fr, ale na szczescie mam mala pomoc No coz, to tlumaczenie mialo byc raczej dla mnie, : p ale podzeiele sie ;D
Jesli cie to ucieszy to mam 8 min hehe [dopiero *_*]
spoko, przeciez nic sie nie stalo, reki ci za to [chyba] nie utna : ]]]
a tak propo, noo, mi eng by sie przydaly bo z fr, to dlugoo podtrwa ;p wiec, jakbys mogl...to wiesz :]
--------edit
A ci co sie niecierpliwia z moimi poprzednimi projektami to....spokojnie, zapewniam ze dokoncze[tym bardziej ze mam az za duzo czasu], w szczegolnosci Soul Huntera, i na pewno wroce do Tales of Eternia, ale z Hungry Heart Wild Striker, to jeszcze nie wiem, duza ta seria, a ja mam kilka epow :/ i jakos mi sie chce ;P
http://www.tokyotosho.com/ zajzyj tu, i wpisz w wyszukiwarke, pare odcinkow jest i to w ruznych wersjach jezykowych, niestety nieznanych mi blizej :{{{{{
http://www.mahou.org/ ta grupa subuje ten tytul i bardzo dobrze jest zrobione
Ja polecam (o ile uda się wam znaleźć) wersję od Anime-Keep and Anime-Empire, jakość obrazu rewelacja
Imperare sibi maximum est imperium
noo, ale tylko bt :/ wiesz, mimo ze necik mam tysiac razy lepszy od poprzedniego, to nadal taki sam transfer mam z bt, czyli...masakrystycznyyyyyyyyy :p gdyby nie noo to jasneee, szastalabym na lewo i prawo super extra animcami i nie martwila sie o nic ;p
Tlumaczenie do pierwszego epka, mozna juz zassac, oczywiscie jesli nie pasuje timing i tak dalej, mozesz go dopasowac i wyslac mi, umieszcze go
niechce cie zniechecac, ale 1 i 2 odcinek to zasalem z http://www.anfo.pl/ w formacie dvd z hardsubami, spodobalo mi sie, dlatego z niecierpliwoscia czekam na napisy od 3 czesci w gure :}}}
A wiesz ze to nie byly hardsuby? Bo napisy spokojnie mozna bylo wylaczyc.
A nastepne dvd nie beda juz na anfo dostepne tylko bezposrednio u MikeGold'a ktory to robil.
no to spox, no to moze ty zassales hardsuby, ale inni maja z tym problem spoko, za 2 i 3 odcinek, wezme sie w przyszlym tyg. mam na glowie odc z innej serii, troche mam tego bajzru i niedokonczonych tlumaczen ;D wiec, bede leciec taka przeplatanka ;P raz to, raz tamto, i nie wiem, co z tymi hardsubami, ten gosc bedzie je kontynuuowal ?? moze niech go ktos poprosi zeby dodal na animesub czy co :/ nie kazdy sciaga z hardsubem.
Robi dalej, ale po wyzwaniu go od piratów przez typków z acp zaprzestał rozprowadzania tego normalnymi drogami. Teraz tylko po znajomych rozsyła, a znajomi znajomym itd. A pytać się o to czy by nie udostępnił, to raczej sensu nie ma, bo raczej nie daży zbyt wielką sympatią softsubów . Zresztą mało który hardsuber udostępnia napisy które później są wykozystywane w hardzie. Chociaż to jest swoją drogą ciekawe. Bo jeśli to zniechęca ludzi do ściągania hardka (no bo po co jak mają napisy) to czemu A-P mają tyle ściągnięć?
Przeczytaj co napisalem, bedzie kontynuowal, ale nie bedzie zamieszczal na torrencie ani nie bedzie mozna znikad sciagnac. Bedzie to mozna dorwac wylacznie od niego od razu nagrane na dvd. I powtarzam to nie sa hardsuby. Tylko tak jak w normalnym dvd mozna napisy wlaczyc lub wylaczyc. A o napisy to mozesz prosic wlasnie jego. Skontaktowac sie mozna przez anfo.
aha, rozumiem, no i szkoda ze tak przez znajomych tylko 0o
ok, niech sobie robi w swoim gronie, ja robie to od "fanow dla fanow" i udostepnie bardzo chetnie, jednak nie bede sie z nim kontaktowac, jeszcze pomysli ze chce zakosic mu jego tlumaczenie czy cos :/
Bede robic kolejne, bez wzgledu na to czy on bedzie kontyuowal swoje hmm "hardsuby" czy tez nie, zrobie tyle ile mam odcinkow, spodziewam sie kolejnych.
Hmm jak by to powiedzieć. Tamte wydania prawie niczym nie różnią się od oficjalnych wydań które można kupić po 70 zł za płytkę. On je sprzedawał po 2 zł + koszty przesyłki (czyli koszty płytki). Jednak to wywołało pewne oburzenie i teraz najłatwiej będzie dorwać to na konwencie (chyba na reanimce będzie możliwość). Ale i tak najlepiej by było jak by powstały softsuby .
oh swietnie, no i jakos nie widze chyba przeszkod zeby nie kontynuowac
Wszystkim tym którzy może przegapili przypominam, że pojawiły się własnie napisy do epizodu 02.
Neko Mimi Mode!
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny