Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cóş to moĹźe byÄ? Gdy prĂłbujÄ otworzyÄ film w programieSubtitle Workshop (ver. 2.51), wyskakujemi okienko z bĹÄdem:
"Access violation at address 5E422306 in module 'qdvd.dll'. Write of address 00000002"
Nie moĹźna go oglÄ daÄ. Podobny problem pojawia siÄ przy otwarzaniu plikĂłwvob w windows media player.
Windows XP, jaka poprawka?
Tu nie chodzi o polskie znaki,tylko o to, że nie mogę włączyć Preview.
Niedawno zmieniłem kompa (tzn.dysk został stary) i nie chce mi to działaćw tym sprzęcie (na starym chodziło).
Poprawka - chodzi o SP2, tak sądzę...ja mam:D
Czytaj ze zrozumieniem. Poprawka do Subtitle Workshop.
Dziwny jest ten świaaaaaat... nic nie rozumieeeeeem[madrala]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-13 00:11:05)
SW ma tą wadę, że bywa bardzo niestabilny.
To co chcesz otworzyć to VOB tak?
Zatem sugeruję się upewnić, że masz dekoder MPEG2, lub zmienić na inny skoro z tym są problemy.
Zaraz oszaleję!
Przeinstalowałem system,wgrałem poprawkę SP2 i dalej nic.
Ku mojemu zdziwieniu plik ogm poszedł bez problemu, ale avi za cholerę nie chce zapuścić, tylko ten błądy wyskakuje. No i co tu począć?
Ale film odtwarza się normalnie w takim np. vplayerze. Tylko tutaj nie mogę dać opcji preview.
W subtitle workshop nie mogę odtworzyć filmu w formacie avi.
Gdzie tę poprawkę znajdę?
Strona w przebudowie! <foch>
Daruję już sobie, bo zaraz padaczki dostanę. Muszę się przestawić na SubEdita.
hmm mialem cos takiego ale za chiny nie moge sobie przypomniec jak to naprawilem, niewiem czy to nie wina kodekow, proponuje sprobowac zainstalowac k-lite lub cccp, bo jak ogm poszedl to i avi pojsc powinien
ara ara...
Hmm, mam k-lite ale wersję 2.5 i sprawdziłem teraz i nie odtworzę tego w virtualdubmod (raz miałem tak z Shingetsutan Tsukihime i wtedy pomógł najnowszy pack). Ĺciągnę najnowszą paczkę kodeków i spróbuję po raz ostatni...
Teraz program uraczył mnie błędem xvidcore.dll.
Zainstalowałem K-Lite codec pack najnowszy, ale bez xvidu, chociaż w nim jest zakodowany film i... poszło.
Ech, nigdy nie zrozumiem tego programu.
nie chce zakładać nowego tematu więc sie tu wypowiem.
mam takie problem z sw, że jak odpali mi się jakieś anime w nim bo robie napisy, to jak zasłonie innym oknem preview filmu, albo zminimalizuje do paska sw to wyskauje mi błąd i się program wyłącza:( ktoś wie co na to poradzić?
napisze że mam xp sp2, i zainstlowane k-lite mega pack. z góry thx za pomoc
standardowy komunikat windowsa że sw wystąpił błąd i zostanie zamknięty.
albo mam tak, że od razu mi się program wyłącza bez żadnego komunikatu
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-07-21 23:57:04)
aha, dzięki. bedę musiał sprubować sił z subedit, chociarz nie za bardzo przypadł mi do gustu
Strony 1