Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Elo mam problem. Gram w Naruto RPg na gba i utknąłem. Jestem na egzaminie chunina w tym lesie już wszystko zrobiłem co trzeba w nim tzn. mam 2 zwoje pokonałem wszystkich i nie wiem gdzie teraz iść. Wiem że musze znależć tą wieże ale gdzie ona jest???????!!!!!!!!!!! HELP ME!!
Yo!:)
Pomoge Ci przejść tą grę, bo sam ją przecierz przechodziłem:)
najlepiej to mi wyślij screena tego miejsca gdzie jestes w grze.
Mój E-mail NARUTO_anime@vp.pl
Jak wyślesz screena to wyślij mi wiadomość na gg pod nr 8277450.
Wie ktoś skad sciągnać grę naruto rpg po angielsku, bo wszędzie tylko wersje J ?? pomozcie...
Nigdzie nie mozna, bo ta gra wyszla tylko w Japonii.
Też mam problem z tą grą. Przeszłęm już test Kakshiego i byłęm w wiosce, szłem do szkoły chyba (czy gdzie to tam było) tam mi komisja jakaś coś gadała, kakasjhi mnei kilak rasy znokautował ale nie wiem co dalej robić... Iść do lasu?
a mozecie podac linka do jakiejs gry naruto?i linka do emulatora do tejze gry?
Ember: Poszukaj na gamefaqs.com
megusiia: Emulator i gra (wiem, ze strona po chinsku, ale wystarczy kliknac na zeby sciagnac).
amarthar dziekuje ale link z emulatorem nie dziala ;/
cześc mam problem bo zaciołem sie w momencie gdzie wnuczek hokage zabrał zwój i nie wiem co mam teraz zrobić a tego małego nie moge znaleść. prosze o pomoc.
A ja nie moge sciagnac, anie emulatora, ani gry jak klikam przy grze na ten znaczek co go pokazales, to wyskakuja mi znaki zapytania i kicha ><.
Już się kiedyś na forum pytałem o Naruto RPG 2 który jest zrobiony pod emulator NDS tylko za nic nie chce mi chodzić.
Ma ktoś tą gierkę i wie jak na tym grę włączyć?
Będę wdzięczny na wszelkie wiadomości.
WSZYSTKIE emulatory NDS sa jeszcze we wczesnym stadium rozwoju, wiec to logiczne ze WIEKSZOSC gier nie bedzie na nich dzialac.
Strony 1