Nie jesteś zalogowany.
Oglądałem to juz chyba z 2 lata temu i ostatnio sobie torchę odświeżyłem to anime. Na forum nie widac aby była o tym jakaś dyskusja więc zakładam taki temat.
Co sądzicie o tym anime?
Dla mnie jest to jedna z najśmieszniejszych serii. Dodatkowo pełno erotyzmu, scen sexu, a wszystko to w formie którą może obejrzec każdy, bez względu na wiek, i zataczać się ze śmiechu.
Ebichu, jak by ktoś nie wiedział samica chomika, mieszka ze swoją wspaniała Panią, która jest dla niej ideałem i dla której zrobi wszystko. A TO wszystko niekiedy nie jest tym, czego jej Pani by sobie życzyła. Oczywiście właścicielka ma swojego chłopaka, któy przychodzi do niej tylko w jednym celu . Za to dla Ebichu jest to najwięszky nieudacznik. Jest i chłopak zakochany w pięknej Ebichu, który prosi swoją dziewczynę aby założyła na siebie kostium chomika podczas miłosnych igraszek.
To co się dzieje w tym anime jest po prostu jedną wielka komedią ociekającą erotyzmem . Anime chyba jedyne w swoim rodzaju.
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-19 20:42:43)
anime naprawdę COOL ^^ pełno chumoru
z tego co pamietam to był gosciu który zakochał się w chomiku ^^ i z niego zawsze była największa zwała ^^ ahh strój chomika na żonie ^^ i na dachu akcja ^^ jak gadał z chłopakiem właścicielki chomika ^^ jedno z lepszych anime ^^ nice ^^
Hehe, te ciągle napięte spodnie w suwaku i strzałka wskazująca na to miejsce ^_^. Ebi-chan, hehe
A szczgólnie kreska
Widziałem w ramach wczesnego hentai-night na x (nie pamiętam, naprawdę ) konwencie 1 czy 2 odcinki. Na szczęście potem przeszliśmy do prawdziwego "towaru"
BTW jakiej grupy polecacie ściągać? I czy jakaś to wogóle ukończyła, bo wg anidb nie:(
Ĺciągaj cokolwiek co ma angielski hardsub, dużego wyboru chyba tam nie ma
Ja mam taką wersję:
01-16: [AnimeMPEG]
17-24: [Seichi]
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-07-19 21:08:47)
To nie jest hentai To może oglądac każdy, bo żółwika zamiast .... to każdy może obejrzeć
Jest ukończone, ja mam 24 odcinki czyli full, ale niestety różnych grup. Wydaje mi się że jakaś grupa na pewno ma wszystko.
Edit:
No właśnie, ja mam pomieszane [animeMPEG] i [Seichi]
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-19 21:11:18)
To jest świetne. Wanderer mnie na to namówił i teraz nie żałuję