Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam prośbe do osób które grały w wyżej wymieniony tytuł i zdobyły wszystko, żeby napisały jak zdobyć Brolliego i inne dodatkowe postacie. szukałem na forun ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi:) z góry dziękuje za pomoc
edit: fuck jeszcze zrobiłem błąd w tytule wątku:P proszę jakiegoś modka o poprawienie "Budoaki" na "Budokai":)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-07-25 19:46:56)
hehe najlepszy sposób to google i wpisujesz takie coś dbz budokai 3 FAQ albo secret characters i masz wszystko opisane po za tym jak się nie myle na niektórych stronkach polskich jest opisane wszystko (ja zdobyłem wszystkie postacie i powiem że najtrudniej zdobyłem hmm sayba mana
Spróbuj na gamefaqs.com.
a nie mógłbyś podać jak to zrobić, albo jakiejś polskiej stronki z opisem? będę bardzo wdzięczny:) czytałem na angielskiej, ale tak było napisane że i tak nie wiem co robić
to jak jest ktoś w stanie mi pomóc?? sorka za 2 posty ale tak to nikt by nie zauważył:)
yyyy..... wszystko;)
ps. skąd to wziąłeś?
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-07-26 17:35:26)
kurde, ja tam tego nie widzałem, a patrzyłem:) kurde faktycznie jakiś ślepy jestem dzięki jakoś se z tym poradze:) wątek już chyba do zamknięcia
Strony 1