Nie jesteś zalogowany.
Ja bym bardzo prosił o rawy tego anime: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=1769
Ostatnio edytowany przez James007 (2006-08-08 19:10:53)
OK. w pierwszym poście zrobiłam listę rawów, o które prosicie;] przeczytajcie to, you must!:D
wlaśnie zauważyłem, że brakuje mi Kamisama Kazoku 9 epek od [l33t-raws], a nie ma już sedów, czy ktoś pomógł by i wrzucił go gdzieś na MU bądź RS, albo inny serwer ??
Błagam
no to jednak ty wgrywaj:P
Nie tak prędko. Na razie mam jeden odcinek. Drugi tez powinien lada dzien pojawic sie na WinNy, ale nastepne dopiero jak wyjada kolejne DVD (2 DVD: 2006/08/30, 3 DVD: 2006/09/27).
Pomimo tego zapraszam na APeopleRaw - niespodzianka (nowa seria) w super jakosci czeka.
Hatake napisał:no to jednak ty wgrywaj:P
Nie tak prędko. Na razie mam jeden odcinek. Drugi tez powinien lada dzien pojawic sie na WinNy, ale nastepne dopiero jak wyjada kolejne DVD (2 DVD: 2006/08/30, 3 DVD: 2006/09/27).
Pomimo tego zapraszam na APeopleRaw - niespodzianka (nowa seria) w super jakosci czeka.
aj wiem wiem:P ważne, żeby się coś uploadowało, na takiej jakości DVDripy można czekac długo:D
Aha Zato, to skoro można wasze rawy na liste wrzucić, to tą nową tez dam, rozniesie się możliwe i dłużej pożyje:)
aj wiem wiem:P ważne, żeby się coś uploadowało, na takiej jakości DVDripy można czekac długo:D
Aha Zato, to skoro można wasze rawy na liste wrzucić, to tą nową tez dam, rozniesie się możliwe i dłużej pożyje:)
Oczywiscie.
Acha, drugi odcinek Black Lagoon dodany do kolejki. Jak sie sciagnie, seria zadebiutuje na APeopleRaw.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-08-09 00:36:01)
i co ma ktoś Kamisama Kazoku 09
Ĺciągnij sobie od Kamisabu, wymuxuj suby i też będziesz miał RAW - na to samo wychodzi. Są one na FansubTV.
Ĺciągnij sobie od Kamisabu, wymuxuj suby i też będziesz miał RAW - na to samo wychodzi. Są one na FansubTV.
a karaoke też, jest w sofcie, czy wogóle go nie ma?
EDIT:
Nie ma chyba...
no właśnie:)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-08-09 18:48:52)
Nie ma chyba...
...wymuxuj...
Moze jestem troche nie w temacie, ale nie wiem czy jest tu jakaś literówka, czy to jakieś nowe pojęcie, którego nie znam. Może ktoś mnie dojaśni w tej sprawie i wytłumaczy mi jak "to" się robi[wstyd][wstyd]?
EDIT:
Juz szukam[ukryty]
EDIT2:
Ale jedynym tematem na całym forum ze słowem wymuxuj jest ten:P Więc musze całe 9 stron czytać[placze]
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-08-09 19:32:32)
Virus napisał:...wymuxuj...
Moze jestem troche nie w temacie, ale nie wiem czy jest tu jakaś literówka, czy to jakieś nowe pojęcie, którego nie znam. Może ktoś mnie dojaśni w tej sprawie i wytłumaczy mi jak "to" się robi[wstyd][wstyd]?
poszukaj troche na forum a na pewno znajdziesz;)
czy moglby ktos wrzucic na jakiegos FTP lub serwis typu Megauploaded 3-4 odcinki zegapain w wersjii darksite raws bo brakuje mi plis niech ktos sie zlituje
uploaderzy: w pierwszym poście tego tematu, jest lista próśb jak co;)
[cytuj]Shakugan no Shana DVDISO 7DVD[/quote]
Podziwiam tego kto to uploaduje[baka], toć to zajmuje całą DVD, choć też z pewnością zaciągnę... do dużych plików polecam Gigeshare:). Szybko idzie... I nie ma slotów:), poza tym samo pokazuje datę ostatniego ściągnięcia:).
uploaderzy: w pierwszym poście tego tematu, jest lista próśb jak co;)
A czemu Hatake moich próśb nie dopisałeś? Czuję się dyskryminowany...[deprecha]
[cytuj]Shakugan no Shana DVDISO 7DVD
Podziwiam tego kto to uploaduje[baka], toć to zajmuje całą DVD, choć też z pewnością zaciągnę... do dużych plików polecam Gigeshare:). Szybko idzie... I nie ma slotów:), poza tym samo pokazuje datę ostatniego ściągnięcia:).
nie wiem czy zauwazyles, ale to lista prosb, nie to co ktos uploaduje... swoja droga watpie, zeby ktos to posiadal i chcial wgrac...
Dodany Naruto ep 002