Nie jesteś zalogowany.
ściągnołem sobie anime LOVE HINA AGAIN 1 i 2 oprócz tego przeczytałem 2 pierwsze tomy....i jednej rzeczy nie rozumiem...
mianowicie pierwszy odcinek love hina again przedstawia jak kitaru gdzieś leci samolotem....i napewno nie jest to początek tej przygody...
a w tomie pierwszym w komiksie początek jest prawidłowy....czyli w piaskownicy kitaru i ta dziewczynka....możecie mi powiedizeć co jest grane??
i jak nazywa się wkońcu odcinek [lub ich seria] w którym jest sam początek tej przygody??
Love Hina Again jest kontynuacja serii Love Hina. Pozatym manga i anime leciutko się różnią.
Love Hina (po prostu) 1-25; Love Hina Christmas Special i Spring Special; dalej jest dopiero Love Hina Again i ma 3 epki. Poza tym jest jeszce Final Selection i Christmas Special Deleted Scenes (krótki i nieciekawy). Wsio. Manga jest podobna, ale nie identyczna. Wsio
proste w niektorych fansubach akcja w piaskownicy nie wystepuje sciagnij sobie z http://www.boxtorrents.com/ tam jest wersja bez wycietych scen
ara ara...
no tak ale ja sie pytam jak nazywają się odcinki w których historia jest całkowicie od początku....
Po prostu LOVE HINA - jest 25 epów.
No tak, a virus dał ci wyczerpującej odpowiedzi. Wystarczy ją przeczytać (ale tym razem ze zrozumieniem )
ok tylko mam problem...wchodze na to drzewko klikam LOVE HINA no i opis sie pokazuje... http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … amp;aid=35
jak mam ściągnoąć tego torenta??
Po pierwsze to jest serwis do linków ed2k
Po drugie torrenta już wcześniej ci podano, tylko jak widać czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną
Tak dla wprawy przeczytaj cały wątek jeszcze raz.
co wy o tym czytaniu ze zrozumieniem??
eee...ściagam już całość z tego boxtorents a z kąd napisy wziąć?? bo na tej stronce to są ale pod te again i chrismas...a pod zwykłe??
Może ktoś wyjasnić temu osobnikowi to wszystko pismem obrazkowym? Bo jak widać tylko takie jest w stanie zrozumieć. No i ta kultura panie.
hehe napisy musisz sam dopasowac, lub ladnie poprosic i podac maila to ci wysle.
ara ara...
szacun w twoją stronę.... mój mail to: soda2@poczta.fm
a masz może napisy do wszystkich części?? jeśli tak to poprosze...
aa i ten...możecie mi ktoś powiedzieć co ten koleś odemnie chce?? Young nie jesteś księdzem przypadkiem??
No właśnie. Może ktoś wyjaśnić temu panu o co chodzi? (ale pamiętajcie pismo obrazkowe!!!) Bo jak widać jakiś taki mało domyślny jest. no i ma spore problemy z czytaniem i pisaniem, bo już nawet tak krótkiego nicka nie potrafi zapisać .
Swoją drogą bym zapytał o adres, ale pewnie orginalny adidasa .
Miłej Lektury: Pismo Obrazkowe.
wy na siłe chcecie zabłysnąć inteligentnym tekścikiem ale mi to jakoś wisi...nie zniże sie do twojego poziomu ale jestem wdzięczny za próbe zgnojenia mnie przed forumowiczami....naprawde tego mi było trzeba...to jak z tym mailem ślesz go??
soda2@poczta.fm
Ok wygrałeś. Spadłem z krzesła i turlałem się ze śmiechu po podłodze czyli ROTFL
soda2 - Widocznie nie bardzo rozumiesz co próbujemy ci przekazać. W takim razie trochę ułatwie ci zadanie:
~soda2 2005.06.03 19:00:17
"jak nazywa się wkońcu odcinek [lub ich seria] w którym jest sam początek tej przygody??"
~Virus 2005.06.03 19:12:34
"Love Hina (po prostu) 1-25"
~Kilgur 2005.06.03 19:55:51
roste w niektorych fansubach akcja w piaskownicy nie wystepuje sciagnij sobie z http://www.boxtorrents.com/ tam jest wersja bez wycietych scen
~soda2 2005.06.03 21:42:39
"no tak ale ja sie pytam jak nazywają się odcinki w których historia jest całkowicie od początku...."
~Mr_Gregor 2005.06.03 22:05:59
"Po prostu LOVE HINA - jest 25 epów."
~soda2 2005.06.04 09:53:29
"http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=35
jak mam ściągnoąć tego torenta??"
#Yang 2005.06.04 09:59:51
"Po pierwsze to jest serwis do linków ed2k
Po drugie torrenta już wcześniej ci podano,"
~soda2 2005.06.06 07:35:07
"a z kąd napisy wziąć??"
No i tutaj już wszystkim zabrakło siły by wyjasnić gdzie szukać napisów. To tak jakby koleś się pytał na środku pustyni "A skąd piasek wziąć?". Mam nadzieję że teraz obejdzie się bez obrazków
Edit:
Dobra, mam mięke serce i dam tego linka do napisów Love hina.
"co wy o tym czytaniu ze zrozumieniem??
eee...ściagam już całość z tego boxtorents a z kąd napisy wziąć?? bo na tej stronce to są ale pod te again i chrismas...a pod zwykłe??"
ehm ehm...
więc może mi powiesz gdzie ten "piasek" jest??
bo jak narazie to ja na tej stronie nie znalazłem "piasku do love hiny części pierwszych... no chyba że nie umiem czytać ze zrozumieniem i te napisy są tam...