Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Kurde mam taki z nim problem, że jest wkurzający. Jak otwieram plik tekstowy, nie ma tam polskich liter, a jakoś to jest wersja PL[cojest]
Echh...nawet nie ma jak i gdzie to ustawić i co z tym zrobić?
Jestem marny w tym całym wyszukiwaniu... tego wszystkiego. Męczę się i głowię[cholera]
JEST JAKIŚ DOBRY - WYSTARCZY ŻEBY POPRAWIAŁ POLSKĄ PISOWNIĘ(JAK W WORDZIE) PROGRAM?
Błaaaaagam!!! Nie chcę tego całego Offica! Po prostu mam cholernie dużo literówek zawsze w swoich napisach i chcę je od razu wyłapać.
BAKA...zaraz mnie tu zjadą...jak zwykle.[deprecha]
JAk nie podałem? Jest w temacie! AbiWord 2.4.5(ściśclej)
Wiedziałem, że tylko ty mi pomożesz:D
OK! OK! Może i jestem ślepy! To jak ja tłumaczę? AHA!...z literówkami
WYWALCIE W cholerę mój kolejny paskudny temat...
a ten zasyfiały program od razu wywaliłem po zainstalowaniu, ale myślałem, ze może da się coś z tym zrobić...:P
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-01 22:55:29)
rozszerzenie Worda to jeśli się nie mylę .doc
a ten zasyfiały program od razu wywaliłem po zainstalowaniu, ale myślałem, ze może da się coś z tym zrobić...:P
I tu masz racje dawno nie widzialem czegos tak niestabilnego (wywalal mi sie np przy probie przesuniecia obrazka). Edycja dokumentu o dlugosci 10 stron to katorga po prostu (3h zamiast 30min). Jak chcesz cos przyzwoitego to zainstaluj lepiej OOo. A prostych edytorow ze sprawdzaniem pisowni jest pelno (np obsluga Aspella) poszukaj na googlach .
Co to za syf ten Aspell, zainstalowałem i co teraz??? Co za syf KU[cenzura][klnie][deprecha][cholera]
...ale gówno
No to teraz mam mega problem, ale wy na pewno wiecie czemu tak się dzieje. Nie mogę zainstalować WINAMPA...nie podświetla się(jest nieaktywny)napis ZAINSTALUJ i tego OO też nie mogę zainstalować. Co za bzdura....[cenzura]ć komputery
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-08-02 09:32:55)
Ja tam kurNa nie wiem co zrobiłem, ale chętnie się dowiem co zrobić, by to naprawić.
Co to za syf ten Aspell, zainstalowałem i co teraz??? Co za syf KU[cenzura][klnie][deprecha][cholera]
...ale gówno
Aspell to program do sprawdzania pisowni. Nie pisalem zebys go uzywal tylko zebys scignal jakis edytor textu go wykorzystujacy.
na googlach na szybko znalazlem przykladowo:
http://www.emeditor.com/
http://aarrtteemm.nm.ru/
Strony 1