Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chodzi o to że natrafiłem na filmik z gry Lost Child , na początku myślałem że to jakaś gra hentai ..otóż nie ..i myślałem że na konsole i też nie(jest na PC-ta) i nawet fajne zobaczyłem TO i po d koniec spodobał mi się system walki a OP tez jest fajne...w czym problem a no taki że nie wiem gdzie to pobrać nie umie znaleźć żadnych info.. szukałem na google.pl ale wyrzucało mnie na strony o zaginionych dzieciach i o psychologii (ciekawe dlaczego )..
a druga sprawa dotyczy tego krótkiego filmiku kutry pokazał mi grę podobna do Metal Sluga , i co nosi nazwę Assault Suit Leynos 2 i tu moje pytanie na jaką to jest platformę i gdzie to dostane...[cholera]
POMOCY!!!!!!!!!
Hmmm, zapewne idzie tę grę znaleźć na Share lub Winny'm jednak przydałby się oryginalny tytuł bo (przynajmniej mnie) pod nazwą Lost Child nic nie znalazło- wygooglować udało mi się demo tej gry(chyba ^^) cóż to napisze dopiero, gdy ściągnę. A jeżeli podoba Ci się system walki to spróbuj zagrać w Shakugan no Shane na ps2, inaczej rozwiązane ale też fajnie ^^
link, który znalazłem:
http://mirror.twintail.jp/product/lostchild.html
A 2 linku nie sprawdzałem, bo napisałeś, ze podobne do matal slug'a
Edit:
Na stronie tej gry również jest demo do pobrania
Ostatnio edytowany przez Fisher (2006-08-03 19:01:49)
hmm ha ha ha na PS2 wczoraj spalił mi się Gamecube a PS2 mam w planach
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-08-03 19:04:05)
Patrzyłem na tą gierkę podobną do metal slug znalazłem na emule i pisze że to na sege saturn
pokazał mi grę podobna do Metal Sluga
Nie widzę sensu w graniu w coś podobnego do Metal Sluga, tylko gorszego (szanuję np. Contrę, ale Metal Slug wykopał ją do lamusa in saecula saeculorum), a nie sądzę, by wspomniana przez Ciebie rzecz była choćby porównywalnie dobra.
Lost Child na emule
Na emulu pewno będzie....<tylko ja nie umiem japońskiego, jakaś nakładkę wer. językowej by trza poszperać>
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
Sega Saturn albo sega genesis... na pewno.. poza Tym jest napisane... poszukaj sobie emulatora i graj :-)
a dostaniesz tu
http://www.torrentreactor.to/torrents/v … 2_J_Saturn
a tutaj poszukaj sobie emu
Ostatnio edytowany przez ImixVega (2006-09-08 20:17:08)
Strony 1