Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Juz od 2dni poszukuje muzyczki z Last exile OST 2. OST 1 udało mi sie sciagnąc przez torrenta ale w OST2 seed poumierały Czy znajdzie sie jakas dobra duszyczka i pomoze Piwkowi? Moze ktos na FTP-a wrzucic? Jak ktos ma muzyczke a nie ma ftp-a to moge udostepnic swojego.
Do takich rzeczy, które trudno znaleźć, idealny jest eMule. Przez te 2 dni już byś to ściągnął nawet wolnym łączem. Wpisałem właśnie w searcher eMule'a "Last Exile OST" (typ: Archiwa albo Dowolny, metoda: Kad Network, oczywiście bez cudzysłowu) i wyskoczyło tego od cholery (1 i 2, obiecujące rozmiary plików, znając życie są wśród nich nie tylko fake'i - po dodaniu do listy należy podpatrzeć nazwy źródeł). Poczytaj o eMule'u na jakiejś dedykowanej stronie, a ściągniesz to sobie bez łaski i bez proszenia się. Cierpliwości.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-04 17:05:31)
Tu masz z torrenta
Trzeba się zarejestrować, ale opłaca się, seedów jest ponad 30.
PS. Ściągaj, bo warto. IMHO 2 płyta lepsza od 1 W ogóle te melodie to cudeńko. Jeden z lepszych OSTów jakie słyszałem. Spróbuj jeszcze ścieżkę dźwiękową z OST z Escaflowne - nie zawiedzesz się My favourite
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-04 17:26:55)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Trzeba siÄ zarejestrowaÄ
A w eMule'u nie trzeba. MoĹźe OSTy z Last Exile (zgadzam siÄ, Ĺźe znakomite) to Ĺźaden unikat, ale powtarzam: jak coĹ rzadko spotykanego - warto sprĂłbowac eMule'em. MĂłgĹbym tu wymieniaÄ, co tam znalazĹem, ale wiÄkszoĹci te nazwy raczej niewiele powiedzÄ , a eMule je zna!
Wanderer napisał:Trzeba się zarejestrować
A w eMule'u nie trzeba. Może OSTy z Last Exile (zgadzam się, że znakomite) to żaden unikat, ale powtarzam: jak coś rzadko spotykanego - warto spróbowac eMule'em. Mógłbym tu wymieniać, co tam znalazłem, ale większości te nazwy raczej niewiele powiedzą, a eMule je zna!
Ja sam próbowałem kiedyś ściagnąć coś rzadkiego na eMule i szczerze mówiąc to nie mało szlag nie trafił... Po ustawieniu całego programu, aby był optymalnie dostosowany do mojego łącza zacząłem ściągać jedną mp3 co zajęło 7 godzin... nie dziękuję, postoję.
A co do OSTów to lepiej rejestruj się szybko bo widzę, że nareszczcie są nowe konta
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-08-04 17:34:48)
Mógłbym tu wymieniać, co tam znalazłem, ale większości te nazwy raczej niewiele powiedzą, a eMule je zna!
Wiem, że eMule zna sporo nazw. Problem w tym, że mnie eMule zamula i, z tego co wiem, wielu osobom też. Nie wiem od czego to zależy (uploadu???), ale osobiście preferuję i polecam torrenty. Emula używam tylko, jak naprawdę nie wiem, gdzie coś znaleść. Ustawiam na kilka nocy z nadzieją, że kiedyś się ściągnie.
PS. A rejestracja to chyba żadna filozofia ani udręka. Na tej stronie jest jeszcze wiele rzeczy godnych transferu.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-08-04 17:48:39)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Wielkie dzieki. Rejestruje sie na boxtorrents'ie i czekam na meila zwrotnego. Co do emula to nie znam sie na nim zupeĹnie i nie wiem o co w nim chodzi a jak probowalem sie polaczyc to mowi zeby sie zalogowac.no ale to nie czas i miejsce zeby gadac o emulu ;p wielkie dzieki za pomoc .
Po ustawieniu całego programu, aby był optymalnie dostosowany do mojego łącza zacząłem ściągać jedną mp3 co zajęło 7 godzin...
Bo eMule się musi rozbujać. Taki ma silnik - jeden komp w kolejce po jeden pliczek ma przej?bane. Nowicjuszy właśnie jasny ch?j strzela, jak se chcą ściąnąć jedną empetrójkę - problem jest znany i opisywany w poradnikach. Nie jest tak, że eMule pod każdym względem przewyższa inne rozwiązania, ale ma potężne możliwości (żeby je docenić, trzeba się naściągać rozmaitych rzeczy).
Nie wiem od czego to zależy (uploadu???)
Od wielu rzeczy. Są poświęcone temu zagadnieniu strony, gdzie wyjaśnia się również (jak temu koniowi) niedoświadczonym użytkownikom różne tam niuanse i te strony bardzo łatwo znaleźć wyszukiwarką.
Owszem - na eMule'u trzeba się znać, żeby nie doznać przykrości, ale tak jest prawie z każdą aplikacją.
Najłatwiej porównać ściąganie eMule'em do wędkowania - budzi podobne emocje i podobnie wciąga (to również znany objaw). Tylko ryb się nie katuje.
Największy komfort ma się ściągając dużo plików na raz, w tym coś powszechnie chcianego - innymi słowy eMule robi dobrze tym, którzy używają eMule'a. Ściąganie jednego pliku od święta może być frustrujące.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-08-04 18:08:18)
:*:*:*:*:*:*:*
raczej powinno działać
http://realitylapse.com/music/lastexile/mp3s.php
Skorzystam z okazji i zapytam się o MUNTO 2 OST. Czy wie ktoś gdzie może być jakiś torrent czy http.
Strony 1