Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy posiada ktoś z Was recenzję anime pod tytułem "High School Girls" ? Sprawdziłem Forum z recenzjami i nie znalazłem, sprawdzałem również na Tanuki Anime oraz na Azunime ale też nie było tam recenzji tego anime, a z checia bym recenzję przeczytał.
Może ktoś mi pomóc? Proszę serdecznie o pomoc.
Ostatnio edytowany przez Saphronay (2006-08-10 23:09:56)
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … t&aid=4067
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-08-10 23:25:20)
Wielkie dzięki A dałoby rade jakieś kadry z tego anime? Bo na Googlach w grafice to zbyt ogólne pojęcie i wyszukuje mi jakieś normalne dziewczyny z amerykańskich liceów.
Bardzo serdecznie dziękuję
Oczywiście to żadna prośba o recenzję
Ale obejrzałem to anime i nie jest takie złe jak niektórzy mówią.Po prostu są przedstawione w luźny sposób przygody zwariowanych dziewczyn z pierwszej klasy szkoły wyższej.
Jest to anime trochę głupkowate ,ale takie miało być.Oczywiście zachowania z rzeczywistością nie mają zazwyczaj zbyt wiele wspólnego ,ale niektóre odcinki były bardzo fajne.
Bo obejrzał, podobało mu się i nie chciał zaśmiecać forum nowym tematem?
"Skazany na zajebistość"
Eh... Nasza kochana społeczność Nigdy nie jest dobrze ;p Dopiero co dziś czytałem jak narzekali, że ASG zakłada nowy temat o odcinkach Naruto, a nie odświeżyli starego tematu, a teraz czytam, że ktoś* narzeka na to, że jakaś osoba odświeża stary temat, by nie zaśmiecać forum...xd
To ja cię zaatakowałem? Stary, ciekawie masz, naprawdę. Jeśli nawet, to nie bardziej niż ty toma
"Skazany na zajebistość"
Nie wiem o co wam chodzi.W żadnym wypadku nie chodziło mi nie chodziło o to skoro po pierwsze nie ma bezpośrednio takiego tematu.Tylko że to anime raczej mało osób oglądało i zakładanie tematu by nie miało sensu bo by nie był popularny i raczej to anime ma trochę niskie oceny( 6.39 wg anidb).
Strony 1