Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Obejrzalem anime Tenjou Teng odcinki 1-24 pozniej 2 OAV-y no i historia konczy sie nie rozstrzygnieta. Wiec czy to juz koniec tej serii czy kolejne odcinki wychodza czy moze pozniej beda? Wiecie cos na ten temat?
Teraz bedzie chyba kinówka.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie chyba, tylko na pewno
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
A nie wiecie kiedy wyjdzie ?
a moglbys podac linki do tych OVA'ków albo grupe ktora je zrobila?
shinma - jakbyś jeszcze nie zauważył, to OAV'ka została zsubowana przez polską grupę ASG-Across
czy mogl by ktos podaj link do torrenta z cala seria
lub do pobrania z www z gory dziEki
raziel4ever znasz sztuczkę z google? ale nie będę taki... KLIK
btw. pogrzebałem co nie co po sieci i wychodzi na to, iż kinówka już się ukazała na DVD... poszukałem więc torrentów i znalazłem coś takiego: [baku]Tenjou Tenge The Past Chapter OAV.torrent - niestety tracker zdechł i nic sie nie da ściągnąć... wie ktoś coś na ten temat? i czy jeszcze jakaś grupa wogóle to zsubowała?
ja to sciągnołem, ale było to chyba po niemiecku czy jakoś i to wywaliłem tu masz kórtkie info
Jezuuu... jakby każdy korzystał z skarbnicy wiedzy.. Anime Data Base to nie było by takich idiotycznych dyskusjiii...
Ta Kinówka jest juz wydana.. ale wydała ja tylko francuska grupa.. na anidb. jest link do emula.... po uwczesnym zarejestrowaniu...
Strony 1