Nie jesteś zalogowany.
Mimo poprawy nadal są błędy (np: w drugim akapicie pisze "To Anie może być ..." zamiast to anime, w 4 punkcie państwa jest z małej a powinno być z dużej literu) no i jakoś tak w kółko jest to samo, a co do niektórych argumentów to gdybym była tym z TVP odpowiedzialabym "a co mnie to obchodzi, to nie ma nic wspólnego z wyemitowaniem serii" (np to że są konwenty)
Punkt siudmy trzeba zmodyfikować tak by był na korzyść Zrobi się jutro.
Jutro w szkole będę rozmawiał z moją polonistką, petycje już jej mailem wysłałem wiec troche ją ze mną omówi. Tak wiec jutro w godzinach wieczornych lub popołudniowych powinienem dać znać co i jak.
Pozdrawiam.
w punkcie 7, razi w oczy powtarzające się słowo: konwent.
w 3 zdaniach wyst. 3x pod rzad.:)
btw. oby polonistka przepuscila
W ostateczności można zorganizować pikietę )
taa pomysł moze i niezły, ale to zbyt duza operacja logistyczna trzeba by w jednym miescie zrobic, w koncu fajni fani anime są rozsianni po całej Polsce a tak, jakby kazdy w swojej miescinie popikietował to marnie by to wygladalo
KDE4 ssie
W ostateczności można zorganizować pikietę )
Ta oczywiscie a odpowiedz rzadu bedzie taka, ze znowu srodowiska gejowskie, komunistyczne i antypolskie sieja zamet
Tak jak w przypadku pikiety przeciwko Giertychowi
Ale czekam na publikacje petycji
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-09-05 23:52:12)
Mam poprawki od Polonistki. Opisze je dokładnie w piątek, bo na razie nie bardzo mam czas przez szkole itp...
Pozdrawiam.
No co jest bo trzeba coś jeszcze dopisać do petycji.
Czekam na ostateczna wersję petycji.....]
A jesli chodzi o pikietę...taa to juz kupa ludu musi być..ale to juz w ostateczności.< i wydaje mi się że odzew byłby większy niż by sie mogło socjologom wydawać...>
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
tak sobie przeglądałem ten temat idoszedłem do wniosku że wy na razie nie robicie nic poza ciągłym poprawainiem petycji i nowymi głosowaniami na anime. Coś mi się to nie widzi jak tak dalej pójdzi. Mimo wszystko życzę powodzenia bo szef TVP i Kaczyński to nie jest dobre połączenie dla nas i będzie Baaaaaardzo ciężko przepchać tą petycję (jak powstanie) więc jak wspominałem powodzenia (będzie wam i nam potrzebne)
To co z tą petycją???
Trochę ten temat został zapomniany, może warto go odświerzyć...
A właśnie ...a tak przypadkiem wiadomo co puszczą na TV kultura od nowego roku?
no racja moze by sie udało zeby puścili te anime ale z takim podejsciem nic sie uda
no i chyba nic nie wyjdzie z tym
Hehe Hellsing w WildsteinTV, dobre
no dobra ale czmu oh my goddess juz lepiej niech dadzą coś lepszego np. school rumbe
Hehe jesteśmy lenie!Dla chcącego nic trudnego! ale nie ma kto robic bo nikt nie chce sie narobic. Prawda o Polakach:(
Juz wiem czemu Niemcy sa Bogatym Krajem a Polska ubóstwem^^ Moim Zdaniem Petitki i inne tam maceboje nic nie pomogą bo już była afera z anime... szczegulnie TVN... TVP to imperium Rydzyka TVN imperium liberałów i Tuska pały... Jedyna nadzieja w giertychu(Mundurmana) da wszystkim mundurki... Sorry za takie gadanie ale to wina 3 piw naczczo:P Dla ciekawych to był Lech!
Sansiro nie musisz za każdym razem dodawać, że "pisałeś napity". To widać od razu, nikt na trzeźwo czegoś takiego nie stworzy.
Sansiro nie musisz za każdym razem dodawać, że "pisałeś napity". To widać od razu, nikt na trzeźwo czegoś takiego nie stworzy.
W takim razie, Sansiro caly czas jest pijany.
A co do petycji, to byla juz ponoc gotowa, ale ten chlopak co ja pisal zmyl sie z forum.. szkoda.