Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam prośbe do osób które mają wszyskie części dragon balla chcałbym prosić jeżeli to możliwe żeby ktoś mi przegrał wszystkie cześci dragonballa na płyty dvd a ja bym mu oddał płyty ,najlepiej jeżeli ktośby sie znalazł z Warszawy.
Bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje.
kontakt na gg7280534 albo prosze pisać na forum
Tylko sprecyzuj o jakie części ci chodzi, żeby ci ktoś nie wcisnął DB z RTL7 i w dodatku z lektorem, ble.
Chodzi mi o wszystkie czesci i żeby byly do nich napisy
No czyli o DB od AHQ i A-E lub AX.
Chodzi mi o wszystko co wyszło
nie polecam grupy ax:/ poniewaz sa pomieszane nazwy epkow
Błagam czy niema tu nikogo kto jest maniakiem tej serii?????
Mi chodzi poprostu o wszystkie serie razem z filmami tylko zeby byly z napisami .
Jeszcze raz prosze o pomoc
kubik ty materialisto z takim nastawieniem nigdzie niezajdziesz ,jak ja nienawidze takich ludzi
kubik ty materialisto z takim nastawieniem nigdzie niezajdziesz ,jak ja nienawidze takich ludzi
Wiesz, ale 30 płyt piechotą nie chodzi
przeciesz powiedzialem ze oddam plyty i za koszt przesylki oddam za wszystkie koszty
a ty nie zdobedziesz db... ja ci np. nie wypale tylu płyt od tak sobie z dobrej woli. Zaproponuj coś bo takie szukanie może ci się nie udać...
Popieram Kubika. 30 płyt, to jednak zużycie sprzętu.
A z resztą, nawet jakby to olać, to przede wszystkim jest to kupa czasu. A czas ma wartość niewymierną (w moim przypadku jest znacznie cenniejszy niż jakiekolwiek pieniądze).
Zatem za sam zwrot płytek i wysyłki to ciężko Ci będzie z taką ilością kogoś dorwać.
Do 10ciu DVD (przypominam, że DVD nadal lepiej wypalać na wolniejszych prędkościach = dłużej) to jeszcze byś może znalazł kogoś.
to piszcie zaco byscie chcieli sie wymienic mam sporo serii wiec mysle ze cos sie znajdzie dla was
hmmm jakos ludzie domnie na gg pisza ze chca liste moich serii ale sory wiesz lepiej.Kubik dzieki za pomoc sciagnales na ten temat uwage ludzi hehe.
dobra pozdrawim wszystkich ide ogladac blecha :):)
Ostatnio edytowany przez lp1988 (2006-08-28 23:45:39)
Ale sarkazm ,dobra itak dzieki juz sie ktoa znalazl ,naprawde dzieki.
Strony 1