Nie jesteś zalogowany.
nawet, jeśli to coś jeszcze nie istnieje...
Boże, zobaczcie tutaj: super mega ściongacz fszystkiego Ręce opadają... Pomijam już sprzedającego (który sądząc z opisu "przedmiotu" i w ogóle jest profesorem habilitowanym magistrem inżynierem), ale że trafiają się ludzie tak bezmyślni, że kupują...
DO net'u każdy ma dostęp, nawet debile. Chociaż możę to jest naprawde gienialny program temporalny (zawierający nowy super protokół temporalny który pozwala łączyć się ludzmi będących w różnych czasach, problem z seed'ami znika) i koleś powinien dostać jakąś nagrode
Heheh ale się uśmiałem! Chociaż widziałem lepsze ["Sprzedam powietrze w workach z Ameryki", "sprzedam śnieg co mi zalega przed domem (po odbiór należy się samemu zgłosić)]
PS. Inny przejaw kretynizmu można zczaić tutaj
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ja za 10zł chcę jego tytuł
Ehh, nie będę się śmiał z Koreii, bo to nie śmieszne, ale tragiczne imo (ale przykładowo "Spotkanie z górnikami aby poznaæ ich stan zdrowia i potrzeby.lipiec 1975" dobre jest
Co do tych stron- te, które podałeś, są śmieszniejsze, ale one chyba miały być śmieszne z założenia (tak jak i np aukcja wędliny z Constaru, czy tego roweru malowanego jako znak na ulicy , a ten program (kto wie, kamehameha, może i intertemporalne ustrojstwo jakieś, ale za dyszkę tylko? to chyba tak na poważnie ten "ktoś" sprzedaje...
No ja właśnie napisałem "wiadomość do użytkownika" w której pytam o nazwę programu, bo sam też używam wielu, i nie chciałbym kupować czegoś, co już mam, a w ogóle to jestem bardzo zainteresowany kupnem itp (wszystko super grzecznie i w ogóle , czekam, co odpisze (o ile w ogóle
może koleś podróżuje między wymiarami i sprzedaje tego proga w każdym, więc może sobie pozwolić na taką cene, aby uzbierać odpowiednią sumę, a wtedy zbuduje broń ostateczną i zawładnie całym międzywymiarowym universum, wtedy tylko nie liczyni będą wiedzieć że coś jest nie tak i powinno być inaczej, więc wyruszą w podróż odkryć prawde o świecie o ludziach i o nich samych oraz prawde o natalialodz (zła karlica z ciemnego wymiaru?) a także pokonać ów Natalie.
[No dobra pomińmy faceta, który to sprzedaje (w końcu wie jak łatwo zarobić) ale weźmy przedewszystkim osoby, które to... KUPUJĄ] i tu cię człowieku popieram. Jednym słowem rozumu to oni chyba nie mają. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale kurde trzeba być głupkiem by coś takiego kupić. Ludzka głupota mnie już poprostu przeraża... T_T
Czy ja wiem czy ktoś to kupi? Te dwie osoby które niby to kupiły to może być jedynie podpucha, żeby ludzie widzieli że "ktoś" to już nabył. Pewnie znajomi.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
To będzie pewnie SUPERDOWNLOADER 3000, albo HIGHTRANSFER MAX
Jest to wysoce prawdopodobne
BTW, nowy avatar? :->
Imperare sibi maximum est imperium
Jeżeli to nie podpucha, to sprzedający jest moim idolem! Takim badziewnym tekstem nakłonić ludzi do kupienia...
BTW: A widzial ktoś na allegro jak jakiś koleś wystawił rosyjską wyrzutnię rakiet? Pojazd całkiem legalny, tylko rakieta bez bebechów...
PS. Miałem kiedyś worek z amerykańskim powietrzem da się to opchnąć?
Pewnie, że się da. Jak kiedyś puściłem na allegro wykopane w Egipcie dwie czaszki Kleopatry, jedna jak była mała, i druga- już dorosłej.
Pewnickiem, że to podpucha (ci goście). Zerknijcie w ich komentarze (ich ilość, i nicki, zwłaszcza jeden). Nawet pełnej aktywacji nie mają co niektórzy
Niop avatarek nowiutki i juz chyba na stałe zostanie Tu próżno szukać ciężarówki
BTW kiedyś znałem taką stronkę ze śmiesznymi aukcjami z allegro. Jak znajdę adresik to tu podrzucę. A jest co czytać
już nawet ci Łodzianinie komenty wystawiłi za tę aukcję wysłałem im mail'a czy program naprawde jest dobry.
Zresztą koleś tylko pomylił się przy jednym tytule
Hehe jeżeli chodzi o śmieszne akucje to http://allegrofun.pl
Tu moje faworytki: trabant po wypadku, telefon NOKIO 6610
Zajebista stronka
Po szybkim przejrzeniu mój faworyt : http://allegrofun.pl/pokaz.php?nr=1i52344746
Koles sciemnia, za to powinni go zamknąc Jak kretym mógł miec gwiezdne wojny przed premiera, skoro to była premiera globalna ?
Najwczesniej film został na wschodzie ze wzgledu na strefy czasowe,a pierwszy tv scrin wydal nie kto inny jak ruscy i to było około 40 h po
pokazie przed premierowym....a po drugie gdyby istniał program którym dało by sie sciagnac wszytko to juz dawno bysmy go mieli. ja proponuje trzymac sie trrenta itp.
A zebys wiedzial ze mogl miec. Pare tygodni przed premiera na necie pojawila sie wersja WorkPrint (ze stolu montazowego) i byla nawet na tdt.org.pl