Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Są tu jacyś studenci Collegium Medicum w Krakowie? Heh, ale głupie pytanie.
Być może jesteś jedynym - Heh ale głupia odpowiedź:D:D
I tak najlepsza uczelnia to Politechnika Ĺląska w Gliwicach
A znacie ten dowcip? Nam go powiedział wykładowca na zajęciach:
- Jakie są rodzaje dziewczyn?
- Ĺadne, brzydkie i te z Politechniki
A na sali wtedy kilka dziewczyn siedziało. Ale była polewka
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-09-04 23:35:33)
Ja słyszłem podobny, ale o Politechnice Szczecińskiej.
Idą trzy dziewczyny ulicą. Dwie ładne i jedna z Politechniki Szczecińskiej.
Politechnika Wrocławska
Ten dowcip chyba po wszystkich polibudach krąży :D:D
No to widze, że na wszystkich Politechnikach jest takie same podejście to płci pięknej
Ogranicza się to do pytania: Co one robią na Politechnice???
No właśnie, dobre pytanie xP
W tym roku juwenalia spędziłem w jednym z akademików polibudy gliwicjkiej. Z tego co kolesie gadali, w całym, dość sporym budynku, było 5 dziewczyn. Ĺťadna z nich nie należała do ładnych
Ja tam studiuję w Gówno Wartej Szkole Przetrwania w Chorzowie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To ja przypomnę dość okrutny witz o dziewczynie-informatyku:
"Dziewczyna-informatyk jest jak świnka morska - ani świnka, ani morska".
To oczywiście nieprawda. Wspomnijmy choćby Emmę Emmerich z MGS2 (siostrę Otacona).
A ja musze powiedzieć że na moim wydziale na Polibudzie więcej dziewczyn niż facetów To dopiero szok
Feniks_Ognia. Czyżbyś był/była na wydziale Chemicznym??
Ja studiuje na POlitechnice Krakowskiej na tym wydziale. Zaczynało nas 240 osób (70 gości i 170 dziewczyn). A teraz jest nas ok 180 przy czym wyleciało najwięcej facetów.
Ostatnio edytowany przez pawelo86 (2006-09-05 13:07:14)
Feniks_Ognia to chyba facet.
O przepraszam bardzo ja studjuję na Politechnice a za brzydką się nie uważam:P
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Na Polibudzie Ĺląskiej też są wydziały gdzie jest więcej dziewczyn niż facetów np. Ochrona Ĺrodowiska i Socjologia (k[cenzura]a co to ma wspólnego z uczelnią techniczną?).
Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak
Ktoś mi kiedyś opowiadał, że na AGH maja otworzyć teologię. To to by była już porażka.
ja tam wole na uniwerek
KDE4 ssie
To ja dorzucę tylko od siebie na jakie kierunki się nie wybierać na Politechnice Szczecińskiej: Automatyka i Robotyka-wydział Elektryczny, Mechanika i Budowa Maszyn-wydział Mechaniczny. Są to najtrudniejsze z kierunków (opinia wielu studentów).
Acha i żeby ktoś się przypadkiem nie dał nabrać na pewien chwyt. Osoby, które nie dostały się na uniwerek w Szczecinie szły na Inżynierię Środowiska. Ostrzegam przed takim błędem. Tu jest hardcore! {skąd ja to wiem? Bo sam jestem na tym kierunku}
To tak z dobrego serca napisane, ale jeśli ktoś wybiera się do Szczecina na polibude i któryś z tych kierunków... to już mu współczuję.
Kurde, jestem jedynym kształcącym się w kierunku biologiczno-chemicznym? W takim razie będę się chyba musiał zabrać za Black Jacka . BTW, oglądnijcie specjala (tylko 4 odcinki) a naprawdę wam się spodoba (przynajmniej mnie urzekło).
Strony 1