Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
witam wszystkich. jesli ktos szuka anime do sciagniecia z jak najszybsza predkoscia to zpraszam na moja strone. only web downloads, no tricks, no passwords, no torrents or emule links.
Strone uaktualniam codziennie i codziennie bedzie przybywac nowosci. Nawet jesli ktos ma slabe polacznie to i tak moze sciagac bez problemu. Czas nie gra roli - pliki beda tym dluzej up im dluzej bedziecie sciagac.
Prosze tylko o poklikanie na google ads.
Jesli ktos ma jakies specjalne prosby to walic smialo i te odcinki/filmy beda up and ready for download w ciagu godzin.
aniem do sciagniecia
az to sprawdze || hm stronka nawet ladnie sie prezentuje ale jak bedziesz mial wiecej anime wtedy to reklamoj bo tego jest w ... a linki sa na MU i taka mala uwaga podawaj takie dane jak grupa rozdzielczosc itp
Ostatnio edytowany przez Rekid (2006-09-06 03:42:23)
ooo super mega wypas ^^ dzięki na bank będę korzystał
Hmmm...moze wrzucilbys spis anime swoj:) Wtedy latwie bedzie mozna prosic o jakies anime wybierajac z Twojego spisu;)
racja
czemu w temac ie jest "inne"? ja tam widze tylko ergo proxy
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Witam ponownie wszystkich
Dziekuje za wskazowki... Z tym spisem anime to bedzie ciezko ale postaram sie cos wyskrobac za pare godzin... Mam tego ponad 300 dvd's wiec tytolow bedzie duzo. Dlaczego napisalem wiecej ? Bo bedzie wiecej. Juz dzisiaj powinienem zaczac uploadowac druga serie (
Bardzo prosze o wasz support. Kazde klikniecie na google ads ma dla mnie duza wartosc bo obecnie szukam pracy...[cholera][rip] i kazdy grosz ma znaczenie.
anime do sicagniecia (updated)
nowa seria bedzie:[Chuchuchuu].Kamichu!
Jesli chodzi o detale kazdego pliku to sa one pod button "details"
Mod Edit:
Korzystaj z opcji edycji postów.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-09-06 15:38:44)
Masz moze Captain Tsubasa ktoras serie;) Bylbym wdzieczny^^
Witam ponownie.
Liste z moimi anime juz mam, nie jest to zbior wszystkiego co mam ale chyba wiekszosc..
W kazdym razie dzieki za wskazowke, liste bede uzupelnial.
Moze dzisiaj umieszcze ja stronie a na razie do sciagniecia oferuje pierwszy odcinek Ichigo 100%. Niestety nie mam Tsubasy.
anime do sciagniecia
Ostatnio edytowany przez DomekCA (2006-09-07 02:35:31)
dlaczego nikt nie korzysta z uploaderow z oxyshere ;/
a czy ma ktoś może polskie napisy do tej wersji EP? (Shinsen-Subs), na as są tylko do kilku odcinków
Ostatnio edytowany przez plecak (2006-09-12 14:07:43)
Witam Ponownie. Sprawdzilem strone oxyshare i to wyglada naprawde fajnie... Trzeba bedzie tego zaczac uzywac. . Bardzo dziekuje Grawiusowi.
A jak na razie to zapraszam wszystkich na moja strone. Lista w koncu jest i mozecie wysylac mi swoje prosby. Jeszcze raz prosze o wasze wsparcie bo jak na razie to na 100 osob odiwedzajacych wspomaga mnie 0.05 jednej osoby Jak tak dalej pojedzie to[rip]
Witam ponownie
Udalo mi sie powiekszyc strone o nowy dzial - Anime Screencaps:
http://tutorials.dominikjanda.com/exter … llery.html
Dla tych wszystkich ktorzy chcieliby zobaczyc o czym jest dana seria zaparaszam do ogladniecia screencaps. Kazdy album to seria klatek z odcinka pierwszego danej serii. W kazdym albumie jest wiecej niz 40 klatek zebranych od poczatku odcinka do konca. Mozna sobie zrobic slajdy i juz wiadomo mniej wiecej czy sie nam bedzie podobac czy nie.
Poza tym w dziale jest mnostwo wysokiej jakosci wallpapers.
Pozdrawiam i do napisania wkrotce
moglbys jeszcze dopisac z release'u jakiej grupy jest dany screen
Strony 1