Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam mam tragiczny problem[zly] A więc np. jak coś ściągam albo zgrywam z płyt i daje to w jakieś foldery na kompa to jak je(te foldery) otwieram to wyskakuje mi błąd Explorer.exe i znika mi wszytsko na chwile zaraz się pojawia ale już wszystkie aplikacje są pozamykane[kupa] Ale jak zgram te pliki na pulpit to mogę je swobodnie odtwarzac[wstyd] Jeśli ktoś może mi pomóc to proszę. Z góry dzięki.
ahhha i teraz wychodzę z domu na parę godzin więc sie mnie teraz nie pytajcie o szczególy wróce za okolo 3 godziny jak ktoś będzie miał pytania to wtedy a teraz tylko proszę o konkrety dzięki:)
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-09-06 10:08:29)
Podejrzewam iz do tych folderow kopiujesz pliki video. Jesli tak, to mozliwe ze masz cos z kodekami i kiedy wchodzi do folderu i automatycznie wlancza ci sie podglad filmu to wtedy prawdopodobnie wysypuje sie explorer. Mowie tak dlatego, ze tak miala moja dziewczyna i pomogla jej reinstalka/zmiana kodekow.
Najlepiej ustaw klasyczne foldery windows zamiast folderów xp może pomoże.
A skorzystaj z jakiegoś menadżera plików, np. Total Commander (najbardziej znany i popularny)
o niebo lepiej się na nim pracuje
kiedyś miałem podobny problm ale tylko na niektórych plikach video.
operacje na nim umożliwiał program unlocker
a stałą poprawę przyniosło zainstalowanie nowszej wersji codec packu (w moim przypadku K-Lite)
Ja miałem z tym problem gdyz nazwy plików były za długie, jest tak takze gdy windows nie był dawno przeinstalowywany.
Co ciekawe ja nigdy nie mialem takich problemow jak wy. A korzystam z XP z podgladem 1 klatki z K-Lite i smiga wszystko ladnie ;]
Ostatnio edytowany przez Planeta (2006-09-06 15:11:30)
dzięki za rady. właśnie coś będe z tym teraz robił. A łindołsa przeinstalowywałem 4 dni temu to chyba nie jest to problemem:)
dzięki za rady. właśnie coś będe z tym teraz robił. A łindołsa przeinstalowywałem 4 dni temu to chyba nie jest to problemem:)
łindowsa co to jest ?? chyba windowsa, naprawde dziwnie ludzie piszą
Napisałem "łindołsa" a nie "łindowsa":) A po drugie dzięki za pomoc zmieniłem kodeki działa normalnie:D Za to też kocham Ansi:P
Strony 1