Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
O tym tez wiedzialem ale zeby kopiowac 3 raz
jak już coś z j-pop to wole Hinoi Team (ike-ike!!), a Niemcy mają to wspólnego z Japonią, że są równie "uporządkowanym" społeczeństwem więc nic dziwnego że coś takiego się za Odrą podoba.
eh ludzie toz to jest juz stare hehe co do mistrza dance a techno to dwie rozne rzeczy a to co prezentuja te panie jest czystym dance czyli muza na dyskoteke (taka gorsza jakosciowo hehe) a wracajac do tematu w niemczech sporo popularnosci maja takie [cenzura]chociazby spojrzcie na bardzo znany nawet w polsce [shithappens]tH eh ide sie powiesic
a kto pamięta Call on meee! Call me! xDDD
OMXG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [blee][blee][blee][blee][blee][blee][beznadzieja][beznadzieja][ej]
Jeżeli chodzi o kawałek King-Kong To wersja Hinoi Team wymiata (chociaż IKE IKE i tak jest lepsze), w wykonaniu Shanadoo też jest fajny, ale E-ROTIC to smród dla uszu. A tak trzy okazji - widziałem masę różnych rzeczy dotyczątych Shanadoo po niemiecku, ale nie znalazłem kompletnie niczego po japońsku. Czy ten zespół wogóle działa w Japonii, czy tylko w Niemczech?
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-09-11 22:10:26)
no napewno dziala jak one po niemiecku nie umieja gdac nawet , albo wyemigrowaly na stale , a pozniej niemcy na eurowizje je wystawia :D:D to by bylo dobre hihihi...
Nie lubię tych bab[cenzura]
ale motyw, to takie gówno ktoś jeszcze produkuje
flaj, flaj, flajjjj maj samuraiii...
BEZ KOMENTARZA... Nie rzadzę na to włazić, bo uciekniecie z krzykiem...8-D
cholera, a chcialem sie tylko przekonac niepotrzebny haft na monitor
to jest gorsze niż "kał on meee!"
KDE4 ssie
Zdecydowanie wolę Hinoi Team! W końcu "lolitą complex" każdy może się zarazić.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
heh co do shanadoo to od kilku dni mam fajny remix xD tego "my samurai" i nawet niewiedziałem że to remix aż do teraz. Remix rządzi xD
Strony Poprzednia 1 2