Nie jesteś zalogowany.
a wam jak się zdaje czy naruto prześcignie dragon Balla w ilości odcinków. Bo jak narazie pierwsza seria dzięki ilości zapychaczy prześcigneła pierwszą serię dragon balla.
Zapytaj się Jubei, przecież wiadomo z czyjej winy lecą zapychacze...[hehe]
Co do tomu 19 to ja już straciłem nadzieję... A czy oni wogóle coś ostatnio wydali?
Ostatnio edytowany przez bodzio (2006-09-11 21:40:34)
A ja znalazłm cos takiego.
Episode 202 - 9/27/06 (1 Hour Special)
Announcement Today! Blood, Sweat and Tears - Best 5 Battlers
Enjoy this once-off special!!
- From here, Naruto moves to a Thursday slot -
Episodes 203-205 - 10/05/06 (90 Minute Special)
Commemorating Naruto's Move to Thursdays!
Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers...
Genin and Jounin all come together in this rampaging 90-minute special!
Essentially fillers through at least 205. Rejoice in the suffering.
A ja znalazłm cos takiego.
Episode 202 - 9/27/06 (1 Hour Special)
Announcement Today! Blood, Sweat and Tears - Best 5 Battlers
Enjoy this once-off special!!- From here, Naruto moves to a Thursday slot -
Episodes 203-205 - 10/05/06 (90 Minute Special)
Commemorating Naruto's Move to Thursdays!
Confrontation between Love and Hate, Students and Teachers...
Genin and Jounin all come together in this rampaging 90-minute special!Essentially fillers through at least 205. Rejoice in the suffering.
Gdzieś to znalazł? Bo jak to prawda to i dobrze ale i tak sobie troszkę poczekamy:P
Zwrócił ktoś uwagę na fakt, że w tym lipnym Kakashi Gaiden (zmontowanym z fragmentów zapychaczy) leci sobie muzyczka z anime Eureka seveN? Widać DB leczą się tą serią po obcowaniu z zapychaczami Naruto.
Znalazłem to na leafninja
A ja ostatnio widziałem Hinate ktora podrosła i mnie szlak trafia. Ja chce starsza Hinate łeeeee No pi pi pi pi pi dawać fabułe z mangi bo wam awionetką zasadze w tą siedzibe. Brrr
A propo ma ktoś może zdjątko jak Hinata siędzie obok naruto i czyta zwuj jakiś. Oboje są już troszke starsi niż teraz ??
Na ann piszą że odcinek 203 będzie w piatek. Wie może ktoś czy bedzie tak tylko jednorazowo, czy już tak pozostanie i kolejne odcinki też będą wychodzić w piątek?
Nie ale jak wiele osb obstawia odcinki ponim mogą być jużz mangą9al pewnie i tak nie będzie). Fillery wiecznie żywe.
Ten filer może ma być po to by zakończyć fillery i taką mam nadzieje
Ej ma ktoś tapete o którą pytam wyrzej ?
Ĺšle sobie wcześniej przeczytałem.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-12 22:56:58)
90 minutowy special hmm a puzniej fillery ciag dalszy tak bylo tak jest i dlaczego tak musi byc ;( kto sie sklada na wynajecie billadena i jego ludzi
EDIT:
hmm z tego co wiem to jeszcze japoni nie atakowal hehe a zapewne pewna kwota moglaby t zmienic
Ostatnio edytowany przez kafej666 (2006-09-12 20:34:51)
O końcu fillerów jest wstawka w odcinku YHBT 200. Bin Laden raczej nas nie poprze, bo ma ważniejsze plany, taka tam hegemonia nad światem, nic wielkiego. Chociaż jakby się zrzucić...
LOL, sorry za offtop, ale pytałem się moderatorów, to powiedzieli, że nie można planować morderstw (a co za tym idzie na pewno także zamachów) na tym forum!!!:)
Grozi za to ostrzeżenie albo ban.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-09-12 20:55:59)
Ale samo to że 90 min odcinka i zmiana czasu nadawania dają do myślenia, hmmmm może coś z tego będzie.
Specjalny odcinek nie będzie prawdopodobnie końcem fillerów
tutaj macie link.[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
ojej... i co teraz? cieszysz się tylko dlatego, że tak tam napisali, a ja co do senpuu mam trochę inne podejście, więc...
a ja powiem do niektorych zeby sie uczyli do szkoly przez te kilka miesiecy a same czekanie szybko minie ale co ja tam wiem
(i psychopata wiesz nie każdemu chce się na formum pisać ł,ą, ę itp. za doczepianie sie do ludzi )(i skad wiesz czy mam klawiature z polskimi znakami bo moge miec z np z austri a w tedy nie da rady pisac polskich znakow[respekt])
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2006-09-12 22:42:40)
No tobie na pewno przydałaby się szkoła... W szczególności j. polski.
[cytuj]ale co ja tam wiem[/quote]
Nic.
NapisaĹeĹ 'Ä' wiÄc polskie znaki jak najbardziej masz.
z austrii
a wtedy
A wypowiedĹş jest nieskĹadna i w ogĂłle ciÄĹźko jÄ
zrozumieÄ. W dodatku nie rozumiem uĹźycia w niej akurat TYCH emotek O.o'