Nie jesteś zalogowany.
co ty gumcia fajnie wyglądasz powiem ci że nawet milutko a jednym słowem KAWAII
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-09-12 22:16:10)
Co tu mówić Rekid juz po tobie przepadłeś z kretesem...
Gumcia popieram zdanie Star5555.
Czemu wy dziewczyny nie możecie być choć trochę starsze... (o jeszcze jeden przynajmniej rok)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Tak dziewczyny mają często kompleksy na punkcie swojego wyglądu ale co na to poradzimy, nie przemówisz im do rozsądku:P
A po co mają być starsze:P:P:P Mi tam to nie przeszkadza:p
W wyglądzie Gumci brakuje mi do Lain tego charakterystycznego kikuta włosów z jednej strony (nie wiem jak to nazwać ale chyba wiecie o co chodzi[baka])
Rekid może poprostu użyj słowa groźnie?
Są gust i guściki. Nie mówiąc o tym, że to podchodzi pod jedną z filii, ale mnie sie Gumcia nie podoba.
Były już wybory miss anime.
Niedługo dojdzie do wyborów miss ansi[hehe][hehe]
(jak ktos już o tym wspominał to wybaczcie, ale nie śledzę wątku od początku i mogło mi umknąć)
Były już wybory miss anime.
Niedługo dojdzie do wyborów miss ansi[hehe][hehe]
(jak ktos już o tym wspominał to wybaczcie, ale nie śledzę wątku od początku i mogło mi umknąć)
Taka propozycja już była, ale można zrobić ( wtedy zdjęcia będą w 1 poście, a nie przerzucać kilka postów, żeby zobaczyć jakieś zdjęcie )
Oczami Fana Blog ;]
Czemu wy dziewczyny nie możecie być choć trochę starsze... (o jeszcze jeden przynajmniej rok)
O ty paskudo tobie tylko jedno w głowie .
Wolalbym nie robic zadnej miss ansi, gdyz niechcaco ktoras z dziewczyn moglaby poczuc sie urazona.
Wszystkie są piękne jak boginki więc nie trzeba robić Tylko się cieszyć
Ja nic nie proponowałem:P:P
Macie rację co do wyborów, ale mi głównie chodziło o to, żeby zdjęcia były w jednym poście
Chyba że można zrobić "nowy temat" i go od razu zamknąć, i moderatorzy by wrzucali "nowe" zdjęcia, żeby nie było spamu
EDIT:
Sorry za spam
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-09-12 23:10:48)
Oczami Fana Blog ;]
Bo ja ogolnie brzydka jestem
Zastanawia mnie dlaczego tak wiele dziewczyn mówi, że są brzydkie. Czy dlatego, że mają takie kompleksy, czy może dlatego, że chcą w ten sposób spowodować reakcję sprzeciwu otoczenia, a w rezultacie komplementy tegoż otoczenia Jeśli to drugie, to chyba ci się udało, bo prawdę mówiąc patrząc na te zdjęcia, to ja widzę tylko bardzo ładną dziewczynę... żeby nie powiedzieć kawaii ...
Jak moja to przeczyta to dostanę po głowie
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-09-12 23:42:50)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Gumcia napisał:Bo ja ogolnie brzydka jestem
Zastanawia mnie dlaczego tak wiele dziewczyn mówi, że są brzydkie. Czy dlatego, że mają takie kompleksy, czy może dlatego, że chcą w ten sposób spowodować reakcję sprzeciwu otoczenia, a w rezultacie komplementy tegoż otoczenia Jeśli to drugie, to chyba ci się udało, bo prawdę mówiąc patrząc na te zdjęcia, to ja widzę tylko bardzo ładną dziewczynę... żeby nie powiedzieć kawaii ...
Jak moja to przeczyta to dostanę po głowie
A mnie się wydaje, że dziewczyny mają w sobie "syndrom władczy" i się po prostu bawią nami. A my naiwniaki wypowiadamy się, aby zaspokoić ich pragnienia. hehe:D
opcy!
Co do kompleksów to chyba każdy ma jakiś. Niezależnie czy to kobieta czy mężczyzna. Nieważne jak ukrywane - ma je każdy.
Niektórzy odnośnie wyglądu inni charakteru a jeszcze inni zachowania. Trzeba swoje spisać na kartce, potem pogiąć i wyrzucić do kosza.
Moja wada czy tam kompleks to na punkciue wszystkiego - ja się po prostu wszystkim stresuje tak po prostu mam. a ze stresem idzie potliwość i bóle brzucha
Jak ktoś ma kompleksy (jak gumcia) w kwestii urody to niech wie, że każdemu się inna podoba A każda z was jest unikalna. Do tego stare przysłowie: "Każda potwora znajdzie swego amatora" jest ciągle żywe.
Ja też przez długi czas uważałam się za nieładną - a przynajmniej za nie dość ładną, żeby mnie ktoś zechciał, tudzież zechciał ten, którego ja chciałam Tak to już z nami jest. I wynika to najczęściej z braku zainteresowania nami u płci przeciwnej. A potem takie biedne dziewczyny wyszukują sobie masę wad, typu "jestem za chuda", "za gruba" i wpadają w anoreksje i bulimie (w skrajnych przypadkach). Ja na szczęście wyleczyłam się już z prawie wszystkim kompleksów A wy chłopcy, jak macie gdzieś zaklompleksione koleżanki, to powiedzcie im czasem, że ładnie wyglądają, a ich samoocena na pewno wzrośnie