Nie jesteś zalogowany.
mam problem. zaczelam sciagac rawy db, ale nie moge ich obejrzec. rawy sa z tej strony http://share.dmhy.net/index.php (jest ona po chinsku wiec nie umiem przeczytac grupy ktora robila ripy z dvd, dlatego podaje jej adres. moze ktos rozczyta o co chodzi >_<) format jest wmv (czyli taki jak jigoku shoujo grupy l33t-raws, ale w odroznieniu od od js, ktore mi na kompie pieknie chodzi to db za chiny nie chce dobrze dzialac). kodeki na jakich pracuje moj komp to k-lite276f, divix i jakis kodek do wmv automatycznie pobrany przez moj komputer.
czym to odtwarzac? pomocy >_<
猫が大好き!!!
niestety to nie pomoglo. jest tak, jak bylo
猫が大好き!!!
Zainstaluj MPlayera }:>
Sprawdź za pomocą programó typu MediaInfo czym jest skompresowany dźwięk.
a czym odtwarzasz? sub editem powinno dobrze jeśli masz WMV9 Vcm. a jak nie spróbuj na WMP. i co za głupota mówić, żeby przeinstalował cały pakiet kodeków?;/. spójrz, że to nie tylko kodek wmv, ale także format, a l33t-raws nie daje wmv tylko avi. możliwe, że źle ci zczytuje timecodes przy odtwarzaniu bo wmv ma vfr. niezbyt pomogę, bo nie wiem jak to dokładnie wygląda, spróbuj w MPC, albo jak wyżej pisali MPlayer.
Edit: Suchy, o tym zapomniałem. ;]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-12 11:18:02)
odtwarzam subeditem, zainstalowalam WMV9 Vcm. i nadal nic. dzwieku nie ma pokombinuje jeszcze i moze cos wymysle... jednak nadal jestem otwarta na sugestie i propozycje jak sprawic by zadzwieczalo
猫が大好き!!!
...Zainstaluj MPlayera...*Ziewa*...
mplayer.sunset-utopia.homeip.net
MPlayer tez nie pomógł >_< ... ale zrobiłam. Dzwiek wskoczył po zainstalowaniu WMEncoder. Widocznie poza WMV9 czegos mi jeszcze brakowało. Tak czy siak... dzięki za pomoc
猫が大好き!!!
co to za pakiet kodeków CCCP możecie dac linka?
co to za pakiet kodeków CCCP możecie dac linka?
faq sie nie czytało co? oj nieładnie, nieładnie...
Link jest w FAQ tego forum Ja jednak osobiście wolę klmcodec152.
猫が大好き!!!
Mam ten sam problem tylko ze obraz chodzi płynnie ale dżwięku nie ma. SubEdit pisze ze brakuje mi kodeka WMA9 PRO ale znależć go nie mogę. W nazwie pliku jest WMA9 v.2
Mam ten sam problem tylko ze obraz chodzi płynnie ale dżwięku nie ma. SubEdit pisze ze brakuje mi kodeka WMA9 PRO ale znależć go nie mogę. W nazwie pliku jest WMA9 v.2
zauważyłem że to samo mam..., ale w WMP idzie dobrze xD
Miałem WMP 9 i mi nie działało. Na 10 i w MPC chodzi płynnie. Szkoda że dzwięk jest stereo a nie 5.1:)
a kodeki real alternative?