Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Który odcinek będzie jutro ? Dzisiaj z pomocą babelfish i anidb określiłem,że był to 48 ale stuprocentowej pweności nie mam. Potrzebne mi to bo planuje na dreamboxie nałożyć ploskie napisy na jurzejszy odcinek.
a ja się troszku wtrące;>Moze ktoś wie czy RTL2 bedzie emitowac odc Inuyashy powyzej 56(bo jak narazie tylko tyle widzialem, a potem od nowa puszczali:(
Em no ten tegest ja mam całe InuYasha na hdd
O której godzie to leci?
Yaoshin to może napiszesz co Ciebie by interesowalo ;>to moze uda nam sie wymienić:)
to powiedz co masz ciekawego ;P. Tylko przestrzegam, ze te 167 epów to do 90 od a4e OGM potem sa innej grupy avi i zajmuje to ponad 36gb xD Seba: liste daj na PW cos sie wybierze
No ja Inuyashe mam narazie do 91 odcinka i już mam 3 ą wersje , pierwsze 57 w Ogm, kolejne 22 w mkv a reszta jest w Avi
36 giga to bedzie jakieś...8 płyt dvd:Dhm widzisz ja listy nie mam na kompie musze wkońcu ja przepisac i ogarnac bo jest tego troszku i sam sie czasem gubię..Po ostatniej awari kompa troszku anime mi poszło nieodwracalnie..(140 giga[cholera])..ale na plytach cd-r i dvd mam co nieco:) wiec spisze i prześle CI jutro bo dzisiaj nie zdąze(praca[zly])Tymczasem moze napisz co by Ciebie interesowało to bedzie mi łatwiej:)
Ostatnio edytowany przez seba1987 (2006-09-13 18:13:48)
Strony 1