Nie jesteś zalogowany.
@gracol: Tworzony jest cały portal o różnej tematyce. Przechodzi on właśnie ostatnie fazy testowe - jak już pisałem wcześniej. Istnieje pod adresem www.szook.com bądź www.szookaj.pl Częścią składową tego serwisu będzie właśnie dział z downloadem w którym z dobrej woli chciałbym umieścić Anime.
EDIT: Sam dział downloadowy posiada domenę www.plikowisko.pl
(do administracji: spotkałem się z sytuacją w której podanie tych linków zostało uznane za SPAM, jeżeli tu jest podobnie proszę o wymoderowanie)
Pozdrawiam,
FireSlash
Ostatnio edytowany przez FireSlash (2006-09-10 10:11:31)
Jak na razie nie mam powodów do usuwania adresów, ponieważ nie znalazłem tam (aczkolwiek sprawdzałem dość pobieżnie) żadnych programów wątpliwej legalności. Na razie...
Mój portal jest i będzie całkowicie legalny - dlatego pytałem o licencję Anime.
Nie mogę złapać żadnego kontaktu z użytkownikiem DragonPK. Znacie może ludzi którzy wg. was by się nadawali do tej fuchy? (przypominam, że narazie szukam jednej osoby)
EDIT: Znalazłem już kilka odpowiednich (wg. mnie) osób, obecnie pracuję z użytkownikiem ~Chaos, myślę, że niedługo będziecie mogli zasysać swoje ulubione filmy z serwera...
Pozdrawiam,
FireSlash
Ostatnio edytowany przez FireSlash (2006-09-10 20:36:33)
Z przyjemnością informuję, że wrzucanie pllików na serwer zostało rozpoczęte, już niebawem będziecie mogli pobierać Anime. Możecie podawać propozycje tego co chcielibyście zobaczyć, propozycja jednak musi spełniać pewien wymóg: nie może być olicencjonowana w USA oraz Polsce.
Pozdrawiam,
FireSlash
szczerze to jak to jest amerykanski serwer to mozesz wrzucac anime zlicencjonowane w polsce bo prawodotyczy serwera a on jest w ameryce
Ale strona jest polskiego pochodzenia i nie wiem jak to się ma do prawa - przezorny zawsze ubezpieczony
No chyba, że da mi ktoś dowód na to że nie muszę patrzeć na licencję w naszym kraju, wtedy zniesiemy ograniczenie.
Pozdrawiam,
FireSlash
tak ale serwer jest w stanach wiec musisz tamtego prawa przestzregac
~FireSlash... dobrze mówisz. Tylko NIEzlicencjonowane w Polsce. Tak będzie lepiej.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-09-11 19:25:24)
Jeżeli już wrzucacie, to faktycznie lepiej bez tych zlicencjonowanych w Polsce, i nie chodzi o prawo xP.
A o co chodzi jeśli można wiedzieć?
Pozdrawiam,
FireSlash
szczerze to jak to jest amerykanski serwer to mozesz wrzucac anime zlicencjonowane w polsce bo prawodotyczy serwera a on jest w ameryce
zpewnoscia 99% anime majace licencje w polsce ma ta licencje w stanach
fajna incjatywa ja jednak wole sciagac z irca lub torrenty z irca czasem serie 2 godziny zassam
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-09-12 05:30:35)
ara ara...
Każdy ściąga skąd mu pasuję, my tworzymy tylko alternatywny download Anime.
Pozdrawiam,
FireSlash
Poza tym nie wszystko na IRCu czy torrentach się dostanie ^^.
A o co mi chodziło? O wspieranie polskiego rynku anime i mangi... raczej poprzez piracenie nie uda się tego zrobić, a osobiście chciałbym ujrzeć więcej serii, wydanych oficjalnie po cenie takiej jak np. GitS ^^.
Dla zaintersowanych pobieraniem anime przez www podaje swoja liste www.kopsow.net/lista_anime.html
Jeśli ktoś znajdzie coś interesującego dla siebie proszę o kontakt a w ciagu 24/h dana seria powinna byc juz dostepna.