Nie jesteś zalogowany.
~lilith_ ty z Poznania, obronisz mnie, co nie?
PS. Ja już znam jedną Lilith z Poznania, ale to chyba nie ty.
Kisiel napisał:Pośmiejemy siez niego i będzie kwita
A bana chcesz
ekhm... szczerze? NIE!
ale jak mówisz serio to wtedy dopiero byłaby jazda
Oj chłopcy brak wam kobiecej ręki: zbierzcie swoje zabawki i każdy do innej piaskownicy:P
Komu brak kobiecej ręki obie ręce do góry
Tomeku jesteś pewien? Wiesz, że jak Gracol ci to odczyta, twoje życie już nigdy nie będzie takie samo...
Tomeku zaraz wzorem Kane wprowadzi polityke ręki odpowiedniej
[cytuj=Freeman]Tomeku jesteś pewien? Wiesz, że jak Gracol ci to odczyta, twoje życie już nigdy nie będzie takie samo...[/quote]
Zgadzam się[fuj]
[URL=http://img283.imageshack.us/my.php?image=aaaaaajt6.jpg][/URL]
Na potwierdzenie dodam że to zdjęcie zrobiono mi po tym jak odzcytałem coś co Gracol przekazał mi na gg, efekt po odsłuchaniu tego osobiscie mógłby okazać się fatalny.
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-09-14 20:49:48)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Kisiel napisał:Pośmiejemy siez niego i będzie kwita
A bana chcesz
Nie wiem czy wiesz, ale my tu traktujemy informacje o rozdawnictwie banów w innych kategoriach.
Np:
ban - dawna drobna moneta turecka (nazywana również szelągiem). Obecnie drobna moneta rumuńska i mołdawska, równa 1/100 lei,
ban - tytuł spotykany w środkowej i południowo-wschodniej Europie między VII a XX wiekiem. Pierwotnie używany wśród rdzennej ludności Bośni od VII wieku, a później też w Chorwacji, w Węgrzech, na Wołoszczyźnie od XIV wieku do 1831 roku, w średniowiecznej Mołdawii, w Serbii, i w królestwie Jugosławii od 1929 do 1941 roku. Ziemia pod władzą bana nosiła nazwę banat lub banowina.
Więc ostrożnia z takimi deklaracjami.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-09-14 20:47:51)
Tylko ustalmy, która to odpowiednia: praca czy lewa
~lilith_ ty z Poznania, obronisz mnie, co nie?
PS. Ja już znam jedną Lilith z Poznania, ale to chyba nie ty.
Ja czy nie ja ale solidarność być musi:D Więc wybacz ale NIE[jezor]
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-09-14 20:49:59)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
A która jest odpowiednia?
@Kisiel, jak mówiłeś o tym banie rumuńskim, o którym pisała Anaka, to proś o od razu o jakiś milion tych banów
Tomeku jesteś pewien? Wiesz, że jak Gracol ci to odczyta, twoje życie już nigdy nie będzie takie samo...
Przeżyłem spotkanie z nim, więc się już niczego nie boję ^^
Freeman napisał:Tomeku jesteś pewien? Wiesz, że jak Gracol ci to odczyta, twoje życie już nigdy nie będzie takie samo...
Przeżyłem spotkanie z nim, więc się już niczego nie boję ^^
Near Death Experience?
(pewnie sam takie przeżyję, jak Gracol tu zajrzy
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-09-14 20:50:57)
ban - tytuł spotykany w środkowej i południowo-wschodniej Europie między VII a XX wiekiem. Pierwotnie używany wśród rdzennej ludności Bośni od VII wieku, a później też w Chorwacji, w Węgrzech, na Wołoszczyźnie od XIV wieku do 1831 roku, w średniowiecznej Mołdawii, w Serbii, i w królestwie Jugosławii od 1929 do 1941 roku. Ziemia pod władzą bana nosiła nazwę banat lub banowina.
Więc ostrożnia z takimi deklaracjami.
Z tego co mi wiadomo to na ANSI niejaki Krid jest banem
Co to ma kurNa być z całym szacunkiem??? bezsens... Sądziłem, że tu zaraz jakieś obelgi, czy coś tam, a tu NIC. KurNa, ktoś mi wytłumaczy o co wam chodzi? Dobrze napisałeś Tomeku, choć czemu tam ~Kane jest, tego nie wiem.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-09-14 20:52:02)
Hmmm... oby się nie wkurzył, ja nie chcieć ostrzeżenia.
Co to ma kurNa być z całym szacunkiem??? bezsens... Sądziłem, że tu zaraz jakieś obelgi, czy coś tam, a tu NIC. KurNa, ktoś mi wytłumaczy o co wam chodzi? Dobrze napisałeś Tomeku, choć czemu tam ~Kane jest, tego nie wiem.
Trzeba było jeszcze jakiegoś moda dopisać.
Ostatnio edytowany przez Tomeku (2006-09-14 20:53:40)
@Kisiel, jak mówiłeś o tym banie rumuńskim, o którym pisała Anaka, to proś o od razu o jakiś milion tych banów
To dlatego nie chcę BANA tylko chcę BANY
Uwaga na nisko latających ponuraków II
Tomeku, Tomeku pokarz nam swoją twarz. Jeśli jej nam nie pokarzesz Tomekiem pozostaniesz czały czas.
Własciwie to na tym rysunku nie mogli by być Kane i Gracol... oni wyglądaja ... paskudniej
Tomeku, Tomeku pokarz nam swoją twarz. Jeśli jej nam nie pokarzesz Tomekiem pozostaniesz czały czas.
No to już było po prostu okrutne...
Własciwie to na tym rysunku nie mogli by być Kane i Gracol... oni wyglądaja ... paskudniej
Otóż właśnie to, oni są dosłownie paskudni
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-09-14 21:00:43)
Operacje plastyczne są ostatnio modne
Zdjęcia:
http://anime.com.pl/gallery.php?view=gvydwdBT
http://anime.com.pl/gallery.php?view=gvydwdBE
http://anime.com.pl/gallery.php?view=gvydwdyZ
W tym czarnym to ja
Ostatnio edytowany przez Tomeku (2006-09-14 21:03:10)
opcy napisał:Własciwie to na tym rysunku nie mogli by być Kane i Gracol... oni wyglądaja ... paskudniej
Operacje plastyczne są ostatnio modne
Ale po niej będą musieli zmienić nazwę na Paskudniejszy Team
Ale zaraz, my tu mieliśmy bronić naszych modów! Tomeku podstępnie zmienił temat!
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-09-14 21:08:14)
Ej... nie nie chce być paskudniejszy...