Nie jesteś zalogowany.
Kochajmy się
Z pewnymi wyjątkami.
Kochajmy się
W sumie, czemu nie.
Freeman napisał:Kochajmy się
Z pewnymi wyjątkami.
Nie przejmuj się ~Anaka. Dla gadów też się znajdzie miejsce.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Z pewnymi wyjątkami.
Ale wyjątki potwierdzają regułę Zresztą wszystko zależy od interpretacji
@Anaka - Kobiety łagodzą obyczaje zawsze, tylko mężczyźni czasem nie mogą tego zrozumieć, tudzież rozumieją opacznie
W sumie, czemu nie.
Niechaj to będzie hasło ANSI lol
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-09-15 18:34:31)
Khym... zostańmy może przy "Przyjaźnijmy się" xP, a kochajmy co poniektóre osobniki xD.
Winged napisał:Freeman napisał:Kochajmy się
W sumie, czemu nie.
Niechaj to będzie hasło ANSI lol
Love & Peace Dzieci kwiaty?
Nie no jeszcze zaczną piszać na innych forach ze na tym forum ludzie są homo.:D
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-09-15 20:10:33)
No co ty?!
Pokój i miłość!
Imperare sibi maximum est imperium
Jin - Ciiii... bo jeszcze posądzą, że mamy na forum homofobów xD.
Chyba fanatycy moderatorów ANSI się mszczą, bo ANFO padło
Już ja ich dorwę
Ostatnio edytowany przez Tomeku (2006-09-15 21:06:36)
Tomeku był niegrzeczny i oto efekty xD...
Ale spokojnie - kto ma wisieć nie przeżyje ^^.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-09-15 21:07:30)
Hmm... o ile wiem większość to przedstawiciele homo animus, ale znam np. jednego homo PiSans. Jest też m.in. spora grupa homo hentajus, która wydzieliła się z homo animus. :>
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-09-15 21:10:51)
Hmm... o ile wiem, wiekszość to przedstawiciele homo animus, ale znam np. jednego homo PiSans. Jest też m.in. spora grupa homo hentajus która wydzieliła się z homo animus. :>
[roftl] [roftl] [roftl]
Mam nadzieję, że nie będzie to poczytane jako spam.
[EDIT] Ostatnimi dniami na forum zrobiło się bardzo miło.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-09-15 21:13:58)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Ten spam to jeden, wielki spam... wiÄc wÄ
tpie xD.
I proszÄ siÄ nie czepiaÄ homo hentajusĂłw... czĹowiek teĹź zwierze xD (chociaĹź w realu jest przyjemniej ^^').
A przyjemnie zawsze byĹo, jest i bÄdzie... w koĹcu tak to juĹź jest xD.
SwojÄ drogÄ ... siÄ rozhukalem dziĹ xD.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-09-15 21:24:11)
Zobacz ~Freeman co narobiles. Hakerzy odebrali ten temat na powaznie i ANFO padło
Teraz niech każdy ma pretensje do Freemana:D
agłównie do Tomeku, bo to przez niego:-D:D:-D:D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D
:D:-D:D:-D:-D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D
:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D
:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D
:D:-D:D:-D:-D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D
:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D
:D:-D:D:-D:D
:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D:D:-D
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-09-15 22:01:55)
Hmm... o ile wiem większość to przedstawiciele homo animus, ale znam np. jednego homo PiSans. Jest też m.in. spora grupa homo hentajus, która wydzieliła się z homo animus. :>
A reszta to Australopitki? <lol>
Zobacz ~Freeman co narobiles. Hakerzy odebrali ten temat na powaznie i ANFO padło
To teraz wszyscy będą wiedzieli, że kto z GTW wojuje, od GTW ginie
[EDIT] Ostatnimi dniami na forum zrobiło się bardzo miło.
Tak było często, gdy jeszcze za każdym postem czaili się ortofaszyści, ale może złota era ANSI jeszcze wróci
Jak się zastanowić, to PiS był znany już dawno (tudzież będzie znany w dalekiej przyszłości , no bo czego chciał taki Vash? Lovu endo PiSu!
Winged napisał:[EDIT] Ostatnimi dniami na forum zrobiło się bardzo miło.
Tak było często, gdy jeszcze za każdym postem czaili się ortofaszyści, ale może złota era ANSI jeszcze wróci
Pamiętam te czasy. Chociaż moja "kariera" na ANSI zaczęła się niestety w okresie przypadającym na schyłek czasów tytanów.
Późniejsze próby reaktywacji ortofaszystowskiego podejścia do wszystkiego sczezły na niczym, ale Wasza fotka przetrwała w czeluściach Internetu (ANSI):
Jak ją widzę, to zawsze się śmieję, a gdy czytam tamten topic (ile to musiało wody w Wiśle upłynąć nim zrozumiałem wszystko, prawie tyle samo zanim zgłębiłem o co Wam chodziło z tym całym GTW ) to praktycznie zwijam się w spazmach śmiechu na podłodze.
Gdzie się podział manifest?
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-09-15 23:27:50)
Manifest, podobnie jak GTW, oczywiście nie istnieje Zgadza się, kolego "ja ze swojej strony" Suchy?
Heheh no to sprawa wyszla na jaw, anfo padlo, ale za to na ansi nowe twarze sie pojawiły,(witaj Tomeku)^^, jak to się mówi tonący brzytwy się chwyta może, załatwimy wszystkie Polskie fora o podobnej tematyce i zrobimy globalną rekrutację hihi, tylko Pomyślcie jak może wyglądać ANSI z np. 5.000.000 userów, ;P no to jak? Kto chetny do hack-owania...