Nie jesteś zalogowany.
5mln... szczerze watpie xP... moze ze 100tys ^^, nie wiecej.
@Robak - masz rację, ale nie jest to powód by się bić... ważne byście sprawę wyjaśnili w pokojowy sposób np. przez PW ^^.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-09-16 01:18:09)
5mln... szczerze watpie xP... moze ze 100tys ^^, nie wiecej.
Jasne chyba, żeby dorzucić kilka obcojęzycznych to tylko przykład i jak w reklamie wszystko troszkę przesadzone xD
Freeman! Zlituj sie waćpan nieco, bo mi ze śmiechu łzy z oczu lecą
na samą myśl o tamtym motywie, trzesie mną ze śmiechu jak po skrzynakach z piwem
A ja z mojej strony powiem, też polecam manifest, tylko, że takowy nie istnije.
OMG, zdrada, donosy, spiski, grupy trzymajace wladze, ktore oficjalnie nie istnieja... Czytam sobie ten topik z ciekawoscia bodaj od wczoraj i zaczynam sie bac... Toz to Brazylijskie/Wenezuelskie seriale, a nie japonskie bajki. Im dluzej tu czlowiek jest to dowiaduje sie wiecej o spolecznosci ANSI, ale czy to jest bezpieczne?? Wszak im mniej wiesz, tym mniej cie beda przesluchiwac. Sprawdze lepiej pod lozkiem i w szafie, czy jacys agenci GTW itp. sie nie czaja zanim pojde spac.... ;);)[szalony][roftl]
Hmm... fef212 - to nie wygląda tak - im mniej wiesz, tym mniej powiesz... ale przesłuhanie może potrwać nawet dłużej xD.
A GTW jest spoko (nawet jeżeli nie istnieje xP) ^^.
Cos mi sie wydaje, ze ja przejde sie na forum anfo i tam tez zrobie porzadek! :-D;);)
Hehe, z jednym osobnikiem, no może z dwoma mamy problem (spamerzy), może ty coś zaradzisz
Ale trzeba poczekać, aż anfo wróci z wakacji
Ostatnio edytowany przez Tomeku (2006-09-16 12:39:33)
Cos mi sie wydaje, ze ja przejde sie na forum anfo i tam tez zrobie porzadek! :-D;);)
~pa3cja tylko że ono jakimś (dziwnym, niespodziewanym, skrajnie zaskakującym[kombinuje]) trafem padło
Ostatnio edytowany przez Turquoise (2006-09-16 12:40:11)
Turq - Ty coś wiesz xP.
Tomeku... spammerów ci u nas pod dostatkiem xD.
Stworzyć można z nich Spamerskie Oddziały Desantowe, przerzucane na wszystkie szkodzace nam fora (nawet jesli nam się tylko wydaje że nam szkodzą)
Osobiście mianuje siebie Generałem Spamerskich Oddziałów Desantowych.
Każdy nowy rekrut otrzyma odznake oddziału i licencję na spamowanie.
Warunkiem przyjecia myslę, że bedzie odpowiednia ilośc spamu... ewentualnie mozna stworzyć karne kompanie gdzie modki mogły by zsyłać niepoprawnych urzytkowników, by za swoje winny odpracowywali ku chwale ANSI
SIEG ANSI!!!
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-09-16 14:37:00)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
I co stego że anfo padło. Jak ich pa3cja poprosi to zobaczycie jak szybko znów zacznie działać:D
Oprócz tego za liniami wroga będą działać TW GTW
Chłopaki się zachowują jak dziewczyny, co przyszły na imprę w takich samych ciuchach
pa3cja, może byś ich pogodziła?
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-09-16 15:19:41)
Chłopaki się zachowują jak dziewczyny, co przyszły na imprę w takich samych ciuchach
pa3cja, może byś ich pogodziła?
hehe dobre
Ostatnimi dniami na forum zrobiło się bardzo miło.
Może jest więcej konstruktywnego spamu, a mniej tego fuj
PS.Może wprowadzimy patenty na avki
Na razie patenty na avki ma tylko wszechwładna Redakcja
BTW, robak, Tomeku, wyciąłem wasz spam na temat avtarków ponieważ myślę, iż interesuje on niewielką liczbę naszych użytkowników więc sio mi z tym albo
Imperare sibi maximum est imperium
wiec anfo padlo? I dobrze! Nie bede ich ratowac ANSI GORA [yahoo] Za pare lat, ansi przejmie caly swiat i wszystkie fora o mandze i anime padna
Nie byłabyś taka, przecierz fani że wszystkich forum powinni się łączyć i przejmować powoli władzę nad światem:)
a co mnie fani z innych forum? Skoro nie sa na ANSI, to znaczy ze sa wrogami i trzaa ich wyeliminować
czyli ja jestem wrogiem jeśli piszę na innych forum. jeśli jestem wrogiem to mi dajcie bana.
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-09-16 16:14:38)
a co mnie fani z innych forum? Skoro nie sa na ANSI, to znaczy ze sa wrogami i trzaa ich wyeliminować
Mroczna strona pa3cji
czyli ja jestem wrogiem jeśli piszę na innych forum. jeśli jestem wrogiem to mi dajcie bana.
Przyjacielu Kane, nie daj się prosić koledze Jinowi
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-09-16 16:22:45)
Przyjacielu... to tylko kwestia czasu byśmy stali się towarzyszami xD.