Nie jesteś zalogowany.
Star5555 ma rację ja też bym nie wiedział co robić naprawde po zatym manga jest świetna polecam każdemu zapychacze też niezle w porównaniu z Naruto
Pomimo iż jestem w tyle z Bleach tj. 4 epki to przyznam ci racje że o niebo lepsze od Naruto są te z Bleach. Obecnie jestem na 166-167 epie i krecha mnie troche zniechęca do oglądania ale i tak trzeba pościągać do 200 epa a potem przerywam to i biore się za Bleach . BTW fajna okładka gry jest z Bleacha, Grimjaw vs Ichigo tylko nie wiem na jaką konsolke czy na DS czy na GC ale chyba na Wii sorka za offtopa jeśli tak zabrzmiało .
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-09-16 13:23:19)
mam małą prośbę
stosujcie znaki intrpunkcyjne, bo ze zdań robi się bełkot~~
wracając do wątku Yoruichi to mimo iz jest piękna nie wystraszylbym sie, moze bylbym nieco zdezorientowany ale bez przesady a Ichigo sie przestraszyl przynajmniej jakby siedział na bombie... zdaje mi sie ze to wlasnie jest sztuczne za bardzo... nie wspominajac o innych seriach... tam jest tak samo, moze nie w kazdym ale w dosc sporej czesci...
swoja droga jest dysproporcja... on ma niby 15 lat... jak dla mnie to on ma 17 minimum, wystrczy sobie porownac jego budowe a budowe np Byakuya... a o Chad'zie juz nie wspominając
hmm czy on się wystraszył ??, mi się wydaje że tylko był nieśmiały i tyle i krzyknął, a co do wieku to zauważyłem pewne zmiany i nie tylko ja zapewne iż niektóre osoby wydoroślały bardziej chodzi mi o wygląd np. Inoue w pierwszych epach była młodsza teraz troche starsza ale może to przez fillery who knows a może poprostu zmiana wyglądu ??. Ja bym im dał od 19-21 lat.
"hmm czy on się wystraszył ??, mi się wydaje że tylko był nieśmiały i tyle i krzyknął" trochę?? podaj mi ten odcinek bo juz nie pamietam numeru a specjalnie obejrze go i zrobie screeny bo dam sobie reke uciąc ze spanikował
"Ja bym im dał od 19-21 lat."
no wlasnie...to jest niemozliwe fizycznie i psychicznie zeby byli tacy mlodzi chyba ze wychowywali sie w RPA gdzie jest inny klimat i ludzie szybciej sie starzeją a potem wrocili do japoni :D:D
co do wieku, to na ogół w anime bohaterowie wyglądaja na starszych niz wyglądają:) dla przykładu podam GTO, tam wyglądają na starszych niż 14 lat:)
chociaż jak spojrzeć na niektóre osoby z mojej byłej szkoły to niektórm dałbym po 20 lat a nie 16-17(szczególnie dziewczynom[hehe])
ps. został właśnie wydany 243 rozdział bleacha:D[yahoo] po polsku ofkors
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-09-16 13:56:22)
Zapewne jeśli by dali takich małolatów jak w Naruto to by dziwnie Ichigo wyglądał z Zangetsu w ręku i dlatego są tacy wyrośnięci . W tej scence z Yourichi autor chciał nam pokazać że Ichigo nie jest zboczeńem ale to moje zdanie hehe
Przemek3: to masz jakas dziwna szkole w moim liceum dziewczyny wygladaja na 15-18 a chlopcy na 17-22...
pozatym, przypomniales mi pewną autentyczną aukcje na allegro...:
"Podrobka marihuany:
wyglada jak marihuana
smakuje jak marihuana
pachnie jak marihuana
nawet jest taka sama bania po paleniu jak po marihuanie
ale to nie jest marihuana "
jesli ktos dla mnie zachowuje sie jak 19L, wyglada jak 19L itp. to ma 19L... mimo iż naprawde ma 15L, ciezko teraz sugerowac sie wiekiem, bo niektorzy szybciej dorastają niz inni, w ogole to pokolenie [nasze, a przynajmniej moje [18L]] szybciej dorasta niz nasi rodzice
a co do Yoruichi to czy jesli by sie nie przestraszyl tylko zdezorientowal/zdziwil to bylby zboczencem? pozatym mysle ze chodzilo ci o erotomana bo zboczeniec to co innego...
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2006-09-16 14:08:54)
hmm... a jak sie zachowuje 19 latek a jak 15 latek? to mowisz ze jak ktos sie zachowuje jak 15 latek i wyglada tak a ma 19 to mowisz ze ma 15 lat? trochę to dziwne ale cuż twoja sprawa. Ale jeśli się czepiasz wieku Ichigo, to czemu się nie czepiasz wieku Hisugayi? ma on 900 lat a wyglada jak dziecko z podstawówki;)
edit: przeczytałem właśnie 243 rozdział mangi i musze powiedzieć że
SPOILER Ishida z tym łukiem jest zayebisty:D KONIEC SPOILERA
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-09-16 14:16:13)
Zapewne jeśli by dali takich małolatów jak w Naruto to by dziwnie Ichigo wyglądał z Zangetsu w ręku i dlatego są tacy wyrośnięci . W tej scence z Yourichi autor chciał nam pokazać że Ichigo nie jest zboczeńem ale to moje zdanie hehe
Zainteresowanie pięknymi nagimi kobietami u faceta to Twoim zdaniem miałoby być zboczenie ?:)
Mnie bardziej interesi dlaczego Rukia nie miała swojego mieczyka w walce z panią Bounto
W tej scence z Yourichi autor chciał nam pokazać że Ichigo nie jest zboczeńem ale to moje zdanie hehe
W tej scence autor chciał wprowadzić trochę humoru i tyle. W anime w takich scenach osoba płci brzydkiej zazwyczaj reaguje na jeden z dwóch sposobów: dostaje krwi z nosa albo właśnie zatyka ją jak Ichigo. Ichigo zboczeńcem nie jest, fakt. Tak naprawdę w Bleachu jest tylko jeden zboczony bohater - Kon Gdyby go nie było, to erotyzm w tym anime ograniczałby się do dekoltu Matsumoto i Kuukaku oraz podskakujących w biegu bimbałów Inoue
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-09-16 15:36:01)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
w bleachu nie ma zadnych zboczencow a jedynym erotomanem jest Kon... ;]
definicje:
zboczeniec «człowiek, którego zachowania seksualne odbiegają od normy»
erotomania «chorobliwe wzmożenie pobudliwości płciowej lub nadmierne zainteresowanie seksem»
A kon jest poprostu erotomanem
a co do miecza Ruki to.. zdaje mi sie ze ona juz nie ma swego Zanpaktou, przeciez w jednym z pierwszych odcinkow kiedy oddawala moce Ichigo to dała mu tez swoj miecz... potem on urósł od mocy duchowej Ichigo do wielkich rozmiarow, a pozniej był juz w stadium Shinkai i wydaje mi sie ze to byl wlasnie pierwotnie miecz Ruki
Nie Aizen nie o to mi chodziło a zresztą nieważne bo to na kilka sposobów można odbierać humor, shy i wogóle. A Rukia nie miała swego Zanpaktou gdyż zapomniała wziąść go z domu a tak na serio to pewnie nie chcieli wyprzedzać mangi i być może dlatego.
To mi się trochę niekonsekwentne wydaje zauważcie że w sadze o Bounto jak była opętana i walczyła z Inoue to miała Zanpaktou ...natomiast w Soul Society(nie chodzi mi o nazwę sagi , tylko o ostatnie odcinki) już nie mimo że była w postaci Shinigami
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-09-16 17:21:41)
nom też to zauważyłem i się ździwiłem, może jakaś drobna wpadka rysownikow a może jak to małe coś wyzwoliło całą moc Rukii to pomogło w ujawnieniu się mieczyka ale to troche głupie by było nie ?? hmm teraz tak sobie myśle że to mogła być zwykła katana ale też znowu nasówa się pytanie "to czemu nie miała zwykłej katany w SS ?". To pozostaje kwestia że myślała że na farta pójdzie i nikogo nie spotka
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-09-16 18:12:05)
z tego co wiem to Rukia w walce jest srednia... dopiero w demonicznej magi cos potrafi ale tak sobie myslalem... Ichigo nigdy nie uzywal demonicznej magi, moze ci ktorzy przeczytali mange zdradzą czy zacznie? a moze czy zwiekszy swoje umiejetnosci w poslugiwaniu sie zanpaktou?
SPOJLER (MANGA)
Rukia bardzo dobrze się posługuje swoim mieczem i jest on nawet potęzny i jedyny taki w całym Soul SOciety(dowiesz się o co mi chodzi jak zaczniesz czytac mangę, albo poczekasz aż sie zapychacze skończą:))KONIEC SPOJLERa
ale mam rozumiec ze i tak Ichigo jest lepszy? no to mam jeszcze jedno pytanie dotyczace mangi... czy rukia uzyje chociaz postaci Shinkai swojego miecza a co lepie bankai w co watpie? no i ogolne pytanie dotyczace seri... jakie postacie sa mocniejsze niz Ichigo jesli chodzi teraz o anime?
napewno:
wódz shinigami - nie pamietam jak sie nazywa
Aizen
a czy inni? np:
Byakuya?
inni dowodzcy albo porucznicy?
A sam tego nie mozesz wydedukowac, napisales "...teraz o anime?". No jak ogladasz anime, to powinienes wiedziec.
Hybrid, dam Ci dobra rade, zacznij czytac mange. Jest na bierzaca tlumaczona na j.polski. Osobiscie nie jestem fanem mangi i normalnie jej nie czytam. Ale od Bleach nie moglem sie oderwac i jak sie wczujesz, to bedziesz mial wrazenie jak bys ogladal anime.
Tutaj masz link do forum skad mozna sciagnac mange. Tylko musisz sie zarejestrowac. Jak juz sie zdecydujesz czytac, to sciagnij od 182. Mowie Ci, warto poczytac.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-17 00:42:20)