Nie jesteś zalogowany.
Więc ostatnio po raz kolejny obejrzałem anime Onegai teacher, i stwierdziłem że jest poprostu genialne. Ponieważ jestem chłopakiem to czy nie wydaje się wam to jakieś nienormalne żeby chłopak lubił romanse?? A tak poza tym to znacie jakies inne anime tego typu, które warto polecić??
mi też sie podobał Onegai Teacher i moim kolegom też i jakos nie czujemy się z tym dziwnie:D
Rozśmieszyłeś mnie
Oczywiście że normalne bo ja np też to lubię.Chociaż bardziej podobało mi się Onegai Twins od Teacher.Więc to ci polecam.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-09-16 14:20:20)
spokojnie jesteś jak najbardziej normalny ^_^ ja też lubie tego typu anime i jerstem z tego dumny
B.dużo osób lubi romanse ( w tym ja ) Tylko że mało osób sie do tego przyznaje.
Dla mnie najlepszym romansem była Suzuka i ją bardzo polecam:) romanse są najlepsze:D
Onegai Twins widziałem, Suzuke postaram sie obejżeć, jakies inne tytuły?
Ja Bardzo lubię komedie romantyczne i dramaty (nie tylko anime) ;] i wracając do pytania to wcale nie myśle, że romanse ,dramaty i różne takie tam "Babskie" rzeczy są tylko dla dziewczyn, "wszystko jest dla ludzi" niewazne jakiej płci:P
P.S najleprze anime tego typu dla mnie to "Kimi Ga Nozomu Eien"
Oczami Fana Blog ;]
Ja lubię komedie romantyczne,np. Love Hina, Ichigo 100% lub bardziej zabawne School Rumble
"Skazany na zajebistość"
I tak najlepsza jest Sailor Moon
Ponieważ jestem chłopakiem to czy nie wydaje się wam to jakieś nienormalne żeby chłopak lubił romanse??
Strzeliłeś teraz niezłą głupotę
Wielu facetom się to podoba - a na pewno tym co mają bardziej romantyczną naturę.
A jak odkrywaesz kobiecą strone swojego ja to też dobrze - wiele dziewczyn/kobiet (wyrosłyście nam ) oczekuje czegoś od swojego partnera a takie zachowanie pomoże nam je zrozumieć.
Fakt temat bardziej nadaje się do gazety typu "Naj" czy " Claudia" ale jest pare odpowiedników tego.
Sam prenumeruję Men's Health i naprawdę polecam go
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-09-16 15:36:28)
czy nie wydaje się wam to jakieś nienormalne żeby chłopak lubił romanse??
Nie
Z tego typu anime polecam Kimi ga Nozomu Eien (najlepszy jaki widziałem, choć to raczej dramat), Air, Beyond the Clouds, Kare Kano... i chyba o wszystkich tych anime możesz poczytać na Azunime (link w FAQ).
Imperare sibi maximum est imperium
a ja bym Ci polecil Video Girl Ai ale mange bo anime nie ogladalem ale manga jest w porzadku
Więc ostatnio po raz kolejny obejrzałem anime Onegai teacher, i stwierdziłem że jest poprostu genialne. Ponieważ jestem chłopakiem to czy nie wydaje się wam to jakieś nienormalne żeby chłopak lubił romanse??
Haaa, to mi przypomina moją reakcję po obejrzeniu Onegai Teacher. Właśnie wtedy sądziłem, że coś ze mną nie tak, ale dziś wiem, że myliłem się. Bardzo lubię romase, komedie romatyczne itp. i się z tego cieszę - BA!! Ja jestem z tego dumny. Wkońcu odkryłem swoją inną (czy lepszą)stronę osobowości, której dotąd nie znałem.
Moje propozycje dla Ciebie:
Iriya no Sora UFO no Natsu, Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora, Ah! My goddess, Midori no Hibi, Saikano, Video girl Ai, This ugly and beautiful world.
Dziękuję:D
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-09-16 15:32:56)
Onegai Twins widziałem, Suzuke postaram sie obejżeć, jakies inne tytuły?
A co widziałęś wpierw ?
Onegai Teacher czy Onegai Twins ?
A ja polecam Bokura Ga Ita
Polecam Fushigi Yuugi ^_^
NANA, NANA, NANA rulez!