Nie jesteś zalogowany.
Wreszcie... prawdziwi fani będą wniebowzięci (jak ja):); o ile takowi jeszcze istnieją;) - został oficjalnie zapowiedziany ciąg dalszy tegoż anime:). NIe wiadaomo jednak czy to będzie kolejna seria TV, OAV, czy jakiś specjal (na anidb bisze, że to ponoć TV specjal, ale bądźmy dobrej myśli). Wiadomo tylko, że ma nosić podtytuł "Memories". Nareszcze, modlitwy fanów zostały wysłuchane. Teraz miejmy nadzieję, że Navel nie spierzy roboty:).
Bibliografia;):
anidb
shuffle-tv.com
W końcu a już myślałem że się nie doczekam:D
czytam i placze ze sczescia juz niemoge sie doczekac a raczej odzyskalem nadzieje
Teraz miejmy nadzieję, że Navel nie spierzy roboty:).
Miejmy nadzieję, bo Soul Linkiem to się Navel nie popisał.
Zaprawdę powiadam wam, radujcie się! X_X
WANT MORE KAEDE! [/4chan]
Może będzie to jakiś TV special lub coś w tym stylu, jeżeli wyjdzie w styczniu 2007 tak jak jest zaplanowane to u nas powinno to być około połowa lutego-początek marca.
Ostatnio edytowany przez ronaldo23 (2006-09-17 12:20:24)
Powiedzmy, Ĺźe Oyoshiro-sama zrobiĹ w Kwaterze GĹĂłwnej Navel maĹy sajgon, dlatego teĹź 'to coĹ' zrobili;).
Na ten tytul bede czekal z niecierpliwoscia... ^^ Shuffle zaliczam do grona ulubionych animcow..<lol>
yes, yes, YES!!!
/me czeka
nawet będzie tylko tv special - trudno ;] zawsze można liczyć na 2gą serię
[yahoo]fajnie fajnie i ecchi tralalala fajnie (robota się na mózg rzuca[baka])
Słyszałem plotkę o tym, iż Naoto Hosoda ponownie złożył team od Shuffle (podobno inna grupa rysowników została zwerbowana, mam nadzieję, iż Aoi Nishimata i Hiro Suzuhira wciąż zajmują się postaciami) i zamierza wydać wersję reżyserską Shuffle! Ciewkawe jest też to, że Navel już częsciowo zaangażował się w inny projekt po nieco nie udanym Soul Link'u (mowa o Lovely Idol) a obie daty puszczania odcinków w tv podane przez firmę mniej więcej się zbiegają (początek 2007 r.) Na pewnym forum znalazłem notkę, iż "wspomnienia" mają być odcinkami serii uzupełnionymi o wydarzenia z mangi days in the bloom których w anime nie było, jednak są to bardziej przypuszczenia niż fakty.
Czekam z niecierpliwością na Shuffle! memories, chociaż początek 2007 roku jak dla mnie zapowiada się ciekawie (jeszcze w grudniu tego roku OAV Shakugan no Shany, potem już po nowym roku Shuffle i Lovely Idol, a jeszcze później kinówka Shakugan no Shany)
OMFG ORGAZM W SPREJU! X_x
Shuffle!
Shufffleeee!
Tak się wszyscy napalili, a ciekawe, czy będzie się chciało komuś przetłumaczyć Ja również nie mogę się doczekać kontynuacji. Może Rin-kun zmieni zdanie w ostatniej chwili?:P No ale... nie zapeszajmy
Mam zamiar tłumaczyć "memories" tak jak tłumaczyłem Shuffle! jeżeli znajde kogoś do timingu, bo z samym Shuffle było różnie... No i sądząc po tym, iż Viri rozpoczął wątek, być może doczekamy się releasu od akatsuki-asoko. IMO nie zmienią tak bardz fabuły, doczytałem gdzieś, iż tym razem będzie bardzie pokazane z perspektyw dziewczyn, zobaczymy.
Fishu, Asoko to grupa softsuberska, zaś akatsuki Hardsuberska... raczej jointa nie będzie, odkąd to ja przejąłem Akatsuki;). Jak chcesz hardka to wal do mnie. Jest w planach:).
Hmm. ... Ludzie jak to wyjdzie to może byc cool, al ludzie do "posklejania się znajdą (ja jestem chetny do pomocy...
w jakikolwiek sposób). Swoją drogą..Czy Primula nauczy się gotować??
Ot taki sobie (nie)zwykły człowiek...:)
Az łezka mi pociekła jak sie o tym dowiedziałem ... teraz tylko czekam z niecierpliwoscią na te nowiutkie odcineczki [slina]
Virus dzienki za info
p.s
fani tego anime byli, są i będą
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Shuffle FOREVER>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Virus dzienki za info
p.s
No problem:) . Zawsze jak coś ciekawego wykopie to napisze na tym forum - Really? Really! też wykopałem, choć nigdzie tego nie ma:(. MOże jakiś torrent se pijawi.
fani tego anime byli, są i będą
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Shuffle FOREVER>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ma się rozumieć.:)
Boshee!!! Ratuj!!! Tylko nie Shuffle![placze][cholera]
facet nie udzielaj się lepiej :/