Nie jesteś zalogowany.
BO COOOOOO????
Chyba kaĹźdy ma prawo do wyraĹźenia swojej opini? Mam racjÄ? MAM:) ZresztÄ nie bÄde siÄ rozpisywaĹ i ĹmieciĹ na forum bo nie ma powodu. Ja Shuffle'a "nie lubiÄ" i tym siÄ róşnimy. Mam nadziejÄ Ĺźe kontynuacja bÄdzie tak samo denna jak i seria tv No ale cóş - "prawdziwi fani" bÄdÄ na pewno wniebowziÄci.[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-09-16 19:15:45)
JeĹli twoim zdaniem Shuffle byĹo denne, to mam nadziejÄ Ĺźe ta seria bÄdzie tak samo denna. WiÄcej - ĹźyczÄ kaĹźdej serii by byĹa tak 'denna' jak Shuffle.
Rin-kun!!!!! Smakuje ci moja herbata?!?!?!?! Rin-kun!!!! Bo się potnę!!!!
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Rin Kun Wystaje ci ręka spod parasola!!! Schowaj ją bo się przeziębisz, a jak nie to walne sobie sepukku!!!8-D
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-09-16 19:28:33)
Poświęcenie to rzatkie dla dziewczyn.
Więc nie krytyujcie hehe
A ciekawe, co by było gdyby zamiast noża miał paczkę żelków w kieszeni?:-D:-D
mam nadzieje ze nie zmaszczą dobrego zdania o serii
Rin-kun!!!!! Smakuje ci moja herbata?!?!?!?! Rin-kun!!!! Bo się potnę!!!!
[roftl][roftl] Dobre
Mam nadzieję, że fabuła będzie lepsza bo w odcinkach 1-12 zasypiałem.
Podobał mi się jedynie opening (tzn. budził mnie)
ale i tak obejrze jak wyjdzie aby zobaczyć co sie stało z moją kochaną Asą
A ciekawe, co by było gdyby zamiast noża miał paczkę żelków w kieszeni?:-D:-D
udławiłby się nimi
ĹO a jednak bedzie cos jeszcze z shuffle xD nie moge sie doczekac ;f
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-09-16 21:22:10)
Wanderer napisał:Rin-kun!!!!! Smakuje ci moja herbata?!?!?!?! Rin-kun!!!! Bo się potnę!!!!
[roftl][roftl] Dobre
Mam nadzieję, że fabuła będzie lepsza bo w odcinkach 1-12 zasypiałem.
Podobał mi się jedynie opening (tzn. budził mnie)ale i tak obejrze jak wyjdzie aby zobaczyć co sie stało z moją kochaną Asą
Hidek napisał:A ciekawe, co by było gdyby zamiast noża miał paczkę żelków w kieszeni?:-D:-D
udławiłby się nimi
HAHAH czasami jest tak, że żelki są zabójcze. Szczególnie gumowe misie Nikt by mu nie zdążył pomóc, nawet ksiądz.
Te smichy hihi są bez sensu. I całkowicioe pogrążaja tych którzy to robią.
Dla tych którzy są uczuciowo otepiali to jest dziwne i smieszne.
Dla mnie śmieszna jest taka bezsebsowna krytyka.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-09-16 22:42:55)
Nie rozumiem po co piszą w tym temacie skoro aż tak ich "razi" w oczy to anime, no ale cóż...(Wanderer mam nadzieję, iż będziesz na Asuconie )
Doczytałem przy okazji, że w Shuffle! memories usłyszymy te same seiyuu co w Shuffle! lecz zmieniony zostanie Op i Ed. Szkoda, ponieważ op bardzo mi się podobał- mam nadzieję, iż nowy również wykonywać będzie Yuria (Ama)
Nie rozumiem po co piszą w tym temacie skoro aż tak ich "razi" w oczy to anime, (..)
Widac sa jeszcze dziecmi ^^
Spoko - kazdy przechodzil przez ten okres gdy pani naucycielka w szkole pytajac: "kogo dzis nie ma" słyszała chór głosów - "Ja jestem!"
Lecz by dzieci nie poczuly sie dotkniete zwracam uwage na pewna rzecz:
Anime są skierowane do bardzo szerokiej publicznosci, dlatego mimo że czasem tytuł jest naprawde wyjątkowo dobry to dla pewnej grupki osob moze byc nudny i nieciekawy. Nie ma w tym nic dziwnego gdyz kazdy ma inne gusta, inne potrzeby.
HAHAH czasami jest tak, że żelki są zabójcze. Szczególnie gumowe misie Nikt by mu nie zdążył pomóc, nawet ksiądz.
Ksiądz może i nie ale Asa języczkiem by go odratowała
Ktoś tu ma problemy z wyluzowaniem się. Śmiać się można nie tylko z tego, czego nie lubisz constans73. I to nie jest krytyka
(Wanderer mam nadzieję, iż będziesz na Asuconie )
A będę!
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Heh nie wiem czy się śmiać czy płakać, wszyscy się tak podniecają tym sufflle ze nawet temat otwierają. <roft>
Ale żeby nie być już taki... hymn... chamski...? ptostacki...? śmieszny...?, To napisze słów kilka;p
Anime jest dobre, ale nic pozatym, były momenty, które dosłownie przynudzały a także interesujące, jednak te anime nie jest idealne, no chyba, że fabuła jest dla was mniej ważna, co jak dla mnie, kiedy kreska jest piękna, podkład także przyzwoity a brak fabuły to dany tytuł jest dla mnie skreślony, wiec z całym szacunkiem, ale suffle jest tytułem o dość przeciętnej fabule, obejrzy się raz i tyle... Czyli mówiąc prościej anime mnie osobiście nie zachwyciło
~Yaku, ja bym się nazwał dzieckiem, tylko kimś, kto widzi w danym anime wady i zalety.
Ostatnio edytowany przez synibos (2006-09-17 07:40:05)
No bo miala byc smieszna ta krytyka...
A co do anime, to podobaly mi sie jedynie dwa ostatnie odcinki.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-17 09:10:58)
Oj, i znowu - zamiast dyskutować o serii, temat został zalany przez posty antyfanów - czyli tych którzy w ogóle nie powinni chcieć o tym dyskutować...
Zgodzę się z Synbiosem jak zawsze ma rację.Można oglądnąć to anime ale bez przesady nie żeby 5 razy(nawet więcej w skrajnych przpadkach) bo to już denerwuje i wkurza.
Ostatnio edytowany przez ronaldo23 (2006-09-17 12:22:27)
Shuffle to spoko anime. Może troszkę przesłodzili, ale i tak nadrabia kreską. Nie jestem żadnym antyfanem. Cieszy mnie to, że ukaże się kontynuacja. Oczywiście pożartować każdy może, bo co w tym złego? Każdy ma swoją opinię i od tego jest to forum.