Nie jesteś zalogowany.
Jin napisał:czyli ja jestem wrogiem jeśli piszę na innych forum. jeśli jestem wrogiem to mi dajcie bana.
Przyjacielu Kane, nie daj się prosić koledze Jinowi
Proszę o oficjalne pisemne potwierdzenie tej prośby
Imperare sibi maximum est imperium
Freeman napisał:Jin napisał:czyli ja jestem wrogiem jeśli piszę na innych forum. jeśli jestem wrogiem to mi dajcie bana.
Przyjacielu Kane, nie daj się prosić koledze Jinowi
Proszę o oficjalne pisemne potwierdzenie tej prośby
Ale jak potwierdze że chcę bana to go dostane?
A jeśli dostane bana to czy będe mógł wchodzić na forum i czytać posty i tematy? Czy zostanie zamknięte przedemną wejście na całą stronę?
Bo jeśli nie będę mógł się udzielać przez dwa miesiąceale będę mógł czytać co inni tu piszą to nie ma problemu, proszę o bana.
Jeśli będe mógł czytać posty i ściągać napisy to chcę dostać bana! I kane żebyś mi się nie wymigiwał.:)
Ostatnio edytowany przez Jin (2006-09-16 18:40:24)
To mi zakrawa na lekką odmianę masochizmu... :D
"Byłem dzisiaj bardzo niegrzecznym userem, zbanuj mnie"
Freeman, założe się że Jin już miał to na końcu języka
a co mnie fani z innych forum? Skoro nie sa na ANSI, to znaczy ze sa wrogami i trzaa ich wyeliminować
Lubię większość ludzi z forka ANFO, więc prosiłabym bez takich gróźb.
Proponuję basen dmuchany z kisielem owocowym Młodość+Młodość vs Młodość+Doświadczenie
A w drugiej walce wieczoru (ale to już nie w kisielu) rozstrzygną się losy awatara
Walka na pixele? ( a zamiast basenu dmuchanego z kisielem owocowym będzie paint)
Proponuję basen dmuchany z kisielem owocowym
A co będzie jeśli się Kisiel nie zgodzi?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Olej?
Ale olej się trudno zmywa a i przeciwnik łatwo będzie mógł sie wyslizgać:D
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Kane prosiłem cię abyś mi wytłumaczył jak to jest z tym banem. I jęsli mi się spodoba to abys mi go dał, a ty się obijasz.
Ale olej się trudno zmywa a i przeciwnik łatwo będzie mógł sie wyslizgać:D
To walka będzie dłużej trwała A co do mycia, to żywię głębokie przekonanie (uwielbiam ten zwrot, zwłaszcza w ustach Jana już nie Marii iż znajdzie się wielu chętnych do pomocy
iż znajdzie się wielu chętnych do pomocy
Rozumiem, że zgłaszasz się jako pierwszy?
EDIT:
Ciekawe co zrobisz jak przyjdzie Ci pomagać płci "brzydkiej"
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-09-16 22:14:58)
Freeman napisał:iż znajdzie się wielu chętnych do pomocy
Rozumiem, że zgłaszasz się jako pierwszy?
EDIT:
Ciekawe co zrobisz jak przyjdzie Ci pomagać płci "brzydkiej"
Znajdzie się wielu chętnych do pomocy
Ale czemu płci brzydkiej?? Przecież oni nie będą walczyli ani w kisielu, ani w oleju
Ale czemu płci brzydkiej?? Przecież oni nie będą walczyli ani w kisielu, ani w oleju
Przejaw dyskryminacji?
Ale jak potwierdze że chcę bana to go dostane?
A jeśli dostane bana to czy będe mógł wchodzić na forum i czytać posty i tematy?
Tak.
Twoje życzenie zostało spełnione
Kane prosiłem cię abyś mi wytłumaczył jak to jest z tym banem. I jęsli mi się spodoba to abys mi go dał, a ty się obijasz.
He'h, ludki, Gracol jest zarobiony, Taipan wyjechał i prawie wszystko jest na mojej głowie. Wchodzę na ANSI kilka razy dziennie i realizuję nadane zgłoszenia, ale nie mam czasu czytać każdego tematu na tym forum (mało kto ma ) więc takie osobiste prośby zgłaszajcie (guziczkiem Zgłoś) albo piszcie na PM
Imperare sibi maximum est imperium
Freeman napisał:Ale czemu płci brzydkiej?? Przecież oni nie będą walczyli ani w kisielu, ani w oleju
Przejaw dyskryminacji?
Niech będzie
Jin napisał:Ale jak potwierdze że chcę bana to go dostane?
A jeśli dostane bana to czy będe mógł wchodzić na forum i czytać posty i tematy?Tak.
Pierwszy męczennik ANSI
Ostatnio edytowany przez Freeman (2006-09-16 23:38:32)
O Kane spełnia dzisiaj życzenia? To ja poproszę o napisy do Naruto[hehe]
Kane napisał:
Jin napisał:Ale jak potwierdze że chcę bana to go dostane?
A jeśli dostane bana to czy będe mógł wchodzić na forum i czytać posty i tematy?Tak.
Twoje życzenie zostało spełnionePierwszy męczennik ANSI
Chyba ~Sempai był pierwszy.
#Kane - dzisiaj czuć Twą twardą rękę prawie w każdym temacie. Usunięcia, zamknięcia, bany to Twój chleb powszedni.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"