Nie jesteś zalogowany.
Wczoraj przegladajac TV wlaczylem na chwile program "Viva" i zaczelo leciec w tym momenci techniawa.. nazywala sie "Holly Dolly - Dolly Song (leave's Pola) chyba kazdy zna ta smieszna nute Leaves Polka? no zostala przerobiona na techniawe:P W czasie gdy patrzylem na teldysk (caly trojwymiarowy) wlaczyl sie w nim telbim a tam... Orihime krecaca pietrucha! link :
http://www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
To nie pietrucha, to por
Lol, ale shit.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Już przesadzają z tym porem. Zaczyna się jak z Chuckiem. Jak chcecie posłuchać innych przeróbek albo zobaczyć słowa do tego niewątpliwego arcydzieła to wejdźcie na stronę www.wielkipor.prv.pl
"Skazany na zajebistość"
robi sie to samo co z crazy forg:/ kaszana i nic poza tym
Zjadacz, ta strona już nie działa od jakiegoś czasu... ale jak by ktoś chciał to wystarczy wpisać "loituma" w googlach i jest do wyboru do koloru
Loitumy mi sie juz przejadly dawno temu, tak samo jak czak noris i inne patalachy
Wiesz, na początku było fajnie, ale ileż można. Ludzie standardowo przesadzają a potem wszystkim się to przejada
"Skazany na zajebistość"
Już by sobie dali spokój z tym "Wilekim Porem" bo to stare i mało modne
hyh TiVi jak zwykle dawno za internetem to muszą się wykazać xD
Masakra, jednym słowem. Okropność, hipopotam w spódnicze, czy ch* wie co to jest, bleee
Z nazwy "Holly Dolly" wnioskuje że raczej owca... Co potwierdzają jeszcze te trzy skaczące kłębki wełny po bokach :]
Ludzi nie dobijajcie mnie toż to żenujące
Z nazwy "Holly Dolly" wnioskuje że raczej owca... Co potwierdzają jeszcze te trzy skaczące kłębki wełny po bokach :]
To mi raczej wygląda na Hipcia
Turquoise napisał:Z nazwy "Holly Dolly" wnioskuje że raczej owca... Co potwierdzają jeszcze te trzy skaczące kłębki wełny po bokach :]
To mi raczej wygląda na Hipcia
A te uszy? ( Co nie zmienia faktu że ogon nie pasuje ani do jednego ani do drugiego... pewnie w końcu stanie na jakiejś hybrydzie )
To jest tes stwór z Pierwszej części gwiezdnych wojen... niepamietam jak się naywał
A poza tym marny teledysk.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
To jest tes stwór z Pierwszej części gwiezdnych wojen... niepamietam jak się naywał
A poza tym marny teledysk.
Heh pewnie chodzi Ci o Jar Jara Binksa? Jar Jar w spódnicy to jest to
Prawda, trochę ta piosenka zaczyna się nudzić. Bo w końcu ILE MOĹťNA?!?!
Zauważyliście że wychodzą coraz bardziej płytkie teledyski i ogólnie muza?? Zaczęło się od O-Zone, poprzez Crazy Froga po Holly Dolly. Dla mnie to tragedia, dobrze że nie wszyscy wykonawcy prezentują taką szmirę. Pomyślcie jakby to było jakby w "tivi" i radiu leciały tylko takie utworki
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2006-09-17 14:29:26)
"Skazany na zajebistość"
Na szczęście zespół Iron Maiden zapewnił mi nowym albumem niezapomniane doznania dla zmysłów na długi okres czasu a jak dożucimy nowy album TooLa to mamy fajną sprawę